Home Lumea de azi Caz real de Incest fara voie. Poveste adevarata

Caz real de Incest fara voie. Poveste adevarata

7 min read
1
1
9,755
incest tata si fica

Maya (nume fictiv) este o fata de 28 de ani. Intr-o zi a cunoscut un barbat mai mare ca ea, care are 44 de ani. Sau imprieteni si dupa un timp au devenit iubiti. Timpul a trecut si deaja sunt de 3 ani impreuna. Totul este foarte frumos intre ei 2. se iubesc foarte mult si sunt foarte fericiti.  Dupa atata timp impreuna Maya s-a hotarat sa isi prezinte iubitul si viitorul sot familiei ei. Au stabilit ziua cand vor merge la familia ei.  Amundoi erau foarte emotionati. In sfarsit a ajuns si ziua intalnirii cu familia lu Maya.  Cand au intrat pe usa Mama lu Maya a ramas imarmurita. A spus cu glas tare “In sfarsit l-ai gasit. Dar cum, unde, etc”. Maya nu intelegea nimic. Iubitul ei cand a intrat pe usa si a vazuto pe mama lu Maya a strigato pe nume si a intebato ce face aici (in casa lu maya). Maya nedumerita de ce se intampla le spune la toti ca nu stiu ce cred ei, dar barbatul cu care a venit este iubitul ei cu care urmeaza sa se casatoresca. Mama lu Maya a lesinat. Dupa ce si-a revenit mama si iiubitul lu Maya au plecat intr-o alta camera sa discute. La vreo ora ies de acolo si incearca amundoi sa-i spuna ce se intampla.

Mama lu Maya cand era tanara in liceu a avut o aventura de o noapte cu actualul iubit al ei. Nu a spus nimci la nimeni si a ascuns sarcina ca sa nu fie exmatriculata din scoala. A nascut o fetita care a crescut si s-a facut mare. Nu a spus nimanui cine este tatal + nu stia nimic de el.

Imediat ce au terminat de explicat iubitul si acum tatal lu Maya a plecat imediat fara sa spuna nimic. Maya simtea ca inebuneste. Nu putea accepta ca barbatul pe carel iubeste mai mult decat propria viata ii este tata.  timp de 2 luni a incercat sa dea de el, dar fara izbanda. Dupa inca alte 6 luni o contacteaza el ca sa se intalneasca pentru a discuta situatia.  Acesta i-a spus ca nu mai poate continua relatia cu ea ca iubiti, dar nici ca tata nu poate pentru ca dragostea care o poarta pentru ea este mult mai mult fata de una dintre tata si Fica. Maya i-a spus ca nu o intereseaza. Ea vrea sa fie cu el si nu o intereseaza ca ii este tata. Ea il iubeste foarte mult. fara el inebuneste iar cele 8 luni fara el au fost un iad si nu vrea sa mai treaca prin asa ceva.

Dupa aceasta intalnire sau mai fost cateva unde Maya a insistat sa fie impreuna ca iubiti iar, dar el a spus ca nu mai poate sa fie pentru ca acum e fica lui si nu e normal plus e pacat mare in fata lu Dumnezeu. Maya i-a spus ca ce vina au ei? nu au stiu ca sunt tata si fica. ce vina au ei ca sau indragostit?

Maya e disperata, simte cum viata ei nu mai are sens fara iubitul/tatal ei. Ca o ultima speranta de rezolvare a decis sa isi faca povestea publica si sa ceara oamenilor care-i citesc poveste sa o sfatuiasca ce sa faca, sa o ajute sa fie din nou cu persoana care o iubeste cel mai mult. Povestea ei a fost publicata pe mai multe ziare internationale in data de 12 septembrie 2012.

Poza atasata este reala. sunt cele 2 personaje implictate.

incest tata si fica
incest tata si fica

Voi ce parere aveti? Sa ramana impreuna sau nu? Daca nu ramana impreuna ca iubiti, nu cred ca vor putea continua nici pe cea de tata si fica.

[contentblock id=23 img=gcb.png][contentblock id=20 img=gcb.png][subscribe2]

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

One Comment

  1. Daniela111

    11 March 2014 at 03:39

    Vizitez acest site de multa vreme, si pot doar sa zic ca e f. interesant, vreau sa vad ce scrii si maine.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …