Home Aberatii ce am facut de craciun

ce am facut de craciun

11 min read
1
0
316

pai vineri am venit de la munca. m-am spalat si am plecat sa imi cumpar calculator. am facut comanda, apoi am mers la sora mea sa manc.  am stat acolo cam 2 ore, dupa care am am plecat acasa. am dormit vreo 2 ore cand pe la 21.00 ma suna un amic sa merg la el s abeau ceva si sa manc . prima data am refuzat pentru ca pe la 1.00 aveam planuri, dar ma convins. am mers la el si , am mancat si beut, am dansat  si tot asa pana pe la 01.30 cand am hotarat sa merge in oras. pe la 12.00 am inchis telefonul ca sa nu dau explicatii de ce nu ma prezint. am mers pe la vreo 4 baruti toti. o gasca de vreo 6 amici.  la fel… am facut glume pe seama noastra si a altora, am beut…  si cateva glume mai nesarate, dar nimeni nu sa suparat. la ultimul bar am facut si un mini campionat de dart. cine pierdea platea randul de margarita. ador aceasta beutura. i-am convins pe toti sa bea. :D:D

pe la 6 dimineata ne-a dat afara din bar pentru ca inchidea. ajung acasa si deschid telefonul. aveam 2 mesaje. unul in care ma facea de la nesimtit in jos…. si al doilea era de scuze… ca o apucase nebuneala si nu mai stia ce scrie. asa ca am dat un telefon sa-i bag o scuza. a mers… si in 60 de minute era la mine acasa. am facut noi ce am facut pe acolo timp de vreo cateva ore. m-am culcat pe la 12.00. pe la 14.30 ma suna sora-mea sa mergem la gratar. ma uit in pat , caut prin casa…. nimeni. plecase saraca de ea. la vreo 20 de min a venit sora-mea si am plecat la gratar. era prima zi de craciun.

cumnatul meu mi-a adus cadou o sticla de tequila si una de contreau. le ador… ce bune sunt… wow…

am ajuns acolo , ne-am pus fiecare sa facem cate ceva. eram 6 persoane… + cea mica…

am stat acolo cam 4 ore. am mancat, am beut, glume, joaca, etc… a fost frumos.  primul gratar in 2 ani de spania….

dupa ce am terminat acolo am mers la un bar sa bem o cafea… care a fost cea mai proasta cafea beuta in anul asta.

am plecat fiecare la casa lui. am facut un dus… ca miroseam tot a fum .

pe la 21.00 a venit cumnatul meu sa ma ia pentru a manca la ei acasa.  acolo toata gasca. a fost frumos, multe bunataturi pe masa, beutura si toate alea.

pentru sora mea a insemnat mult. in aceasta perioada e cam trista pentru ca nu e acasa in romania. sarbatorile noastre pe aici nu farmec.  cand ne-a fazut pe toti acolo, stand la masa , mancand mancarea facuta de ea… era cea mai fericita.

a facut toate astea singura…ca asa ii place ei… sa le faca pe toate. chiar daca e insarcinata in 3 luni nu s-a  plans. in general oboseste repede si cam are ceva probleme. acum nu a zis nimic…

pe la 23.30 ma suna un amic daca merg la biliard… am zis ca da. a venit cu masina si m-a luat. acolo multa lume… masa noastra nu era ocupata. de fiecare data cand merge jucam doar la o singura masa. cea mai mare de acolo.

am comandat bere si am icneput sa jucam.  dupa vreo ora am trecut la dart, dupa ce am terminat si acolo impreuna cu un alt amic care era tapan… de la beutura am inceput sa jucam oina cu niste globulete. tacurile erau bata…

dupa ce am plecat de acolo am mai colindat cateva baruri. am sfarsit intr-o discoteca. acolo dansuri, iar beutura, glume la adresa fufelor de pe acolo si multe altele.

acolo erau printre altii si 2 romanii care se pare ca aveu o probleme cu 2 fete care erau in gasca noastra.  se tot uitau si se inghesuiau peste toti… prima data am zis noi ca e ok… e multa lume… dar nu era asa. cei 2 bodygarzi  care asigurau protectia acolo mergeau la aceasi sala cu unul din tipi din gasca.

dupa ce a vorbit cu ei cei 2 romanii erau dati afara in nici un minut. asa ca ne-am distrat in continuare.

ne-am agatat de cateva putze pe acolo, am invitat cateva sa merga la baie cu noi… dara fara succes.

pe la 7.30 am plecat pentru ca sa inchis discoteca.  nu aveam unde sa mergem pentru ca totul era inchis.

asa ca am decis sa mergem la mine. eu stau singur, nu am vecini (stau singur intr-un bloc intreg), asa ca puteam face cata galagie vream. la mine era cald si bine. am scos beutura de la frigide, am facut ceva de mancare rapid . am dat drumu la muzica tare de tot… am dansat, ne-am si desbracat cate putin …. totul a fost bine. la cum dansau fetele cam aveam toti pulele sculate asa ca am trecut la atac. nu era problema ca vor sa se futa ci faptul ca eram toti la un loc. ele nu voiai ceva in grup si nu cu toata lumea.  ne-a trebuit vre-o ora sa le congingem. de fapt am convins una si pe urma si celelalte au urmato.

era ora 11 dimineata si noi nu dormeam ci din contra ne distram.  dupa vreo juma de ora ne-am hotarat sa facem barurile din nou, dar ghinion. toate erau inchise. nici tigari nu aveam de unde cumpara.

ne-am asezat cu curul pe o banca intr-un parc toti unde am mai glumit vreo 20 de minute.

dupa asta am plecat toti acasa.

acasa am intrat putin pe net unde am stat cam juma de ora si apoi m-am culcat. pe la 19.00 seara suna telefonul. era un amic care ma invita la o cafea. am ajuns la bar, acolo toata gasca… pe la 22.30 ma suna o domnisoara cu care ies eu. a venit si m-a luat din fata barului.  am mers la un alt bar unde am stat vreo 2 ore. pe urma am mers la ea acasa.

pe la 3.30 dimineata am ajuns acasa. la 7.30 am plecat la munca.

cam asta a fost in mare ceea ce am facut eu de craciun. eu de felul meu nu beau… la cat am beut in cele 2 zile jumate nu m-am imbatat deloc.  si am beut domnule…. mult de tot.

hai ca ne auzim.

 

daca vreti sa revin cu un alt post legat de un anume aspect legat cele perecute de craciun va rog sa spuneti.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

One Comment

  1. […] Supravieţuitor, Cristian Dima,  Teo Negura, Starea Natiunii, Nea Costache, Gica Contra, Razvan,  Analfabetul, Andi Bob, Chat Noir, Florin Matei, Vlad Cel Groaznic, Simion,  Popa Teapa, Motanul Filozof,  Pro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …