Ce lucru bun aţi făcut în ultimul timp – leapsa

citeam azi pe la Mika si am gasit aceasta leapsa Ce lucru bun aţi făcut în ultimul timp.

“Ce lucru bun aţi făcut în ultimul timp ? Nu vă gândiţi “ce-am făcut io ieri care va schimba definitiv şi irevocabil soarta planetei”. Un lucru mărunt, dar care a adus bucurie.”

—————-

pai pentru inceput cred ca e bine sa mentionez si un lucru rau. acum 2 zile m-am certat foarte tare cu fratele meu. cand vb pe net cu el m-a luat nervii si i-am jignit foarte tare sotia, copilul si pe el. sa suparat foarte tare pe mine si m-am simtit foarte naspa. a doua zi m-am calmat si mi-am cerut scuze sincere si i-am explicat ca nu am vrut. a inteles si acum suntem ok.

acum cateva zile am oferit adapost unei amice care o urmarea prietenul ei sa o omoare. cel putin asa spunea ea si asa tipa el in fata blocului. a stat la mine o zi jumate dupa care a plecat la el.

o amica care a ramas fara munca de 2 luni i-am facut cunostinta cu amic si acum sa mutat la el. e super incantata atat ea cat si el. se inteleg foarte bine .

tot acum ceva timp in urma am oferit support si am reusit sa adaug un zambet pe buze unei straine online.

acum ceva timp am iesit la o cafea care a tinut mai toata noapte cu o amica care se simtea foarte singura. am beut cafeaua, ne-am plimbat prin parc, prin oras pana pe la 5 dimineata. fara sex, fara aluzi, fara nimic. doar odata ne-am sarutat atat.  a doua zi m-a sunat si mi-a multumit ca am fost un domn… :d

acum cateva zile din greseala m-a sunat o doamna care avea un frate care avea probleme cu alcolul. dorea sa stie un loc bun care sa-l ajute. i-am spus sa revina intr-o zi cu un telefon si am sa-i recomand ceva. am cautat pe google, am sunat la cateva asociatii de profil si pana la urma am gasit una la 70KM de ea o asociatie care oferea suport gratis celor cu probleme de beutura. nu o cunosteam pe aceasta doamna si nici ea pe mine. a ajuns din greseala la mine. a vrut sa ma plateasca pentru acest serviciu, dar am refuzat.

cam atat cu laudele.

 

leapsa nu o dedica nimanui. cine cred ca e interesanta si vrea sa o preia atunci e liber sa o faca.

https://www.youtube.com/watch?v=XYGOLzMgI88

9 Replies to “Ce lucru bun aţi făcut în ultimul timp – leapsa”

   1. Sunt mai…decat tine ,dar asta nu inseamna ca tu nu esti .
    La acest comentariu m-ai facut sa zambesc ,mi-a venit in minte discutia avuta …Se pare ca tu-mi vei manca mie nervii .Eu sunt mai docila ,calma …rabdatoare decat tine .

 1. Nu e obligatoriu :”Ce lucru bun aţi făcut în ultimul timp ?” cu ” Un lucru mărunt, dar care a adus bucurie.”
  Eu fac lucruri bune (uneori ), dar nu toate aduc bucurii unui individ , dar respectiv îmbunătăţesc viitorul ….planetei!
  Mika ştie de multe alte “bucurii”(care nu se răsfrîng pe chelea ei) şi după cum ….citeşti , vezi că nu-i aduc bucurii dar îmbunătăţesc viitorul !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.