Home Critica Ce poate face o tara slaba cand are conducatori si mai slabi?

Ce poate face o tara slaba cand are conducatori si mai slabi?

7 min read
0
0
455
Stop ACTA
Stop ACTA

Toata lumea a auzit de SOPA pana acum. mai mult ca sigur ati auzit si de ACTA. nu este nici o diferenra intre cele doua. doar numele… in rest totul e la fel. Si-a schimbat doar infatisarea si numele.

Mai marii afacerilor si care doresc controleze totul cand au vazut ca nu pot aprobe legea SOPA din cauza celei mai mari alinate mondiale din intreaga lume au trecut la varianta B. sau dus la tari slabe, care au conducatori si mai slabi care sa semneze un acord intre ei privind prirateria internetului. Acest acord se numeste ACTA. romania cate este de proasta si cu conducatori si mai prosti a semnat ca “primarul” . si acum  chiar daca sa mediatizat foarte mult ce inseamna ACTA guvernul romaniei nu stie ce a semnat, ce nseamna ACTA. Romania e prin putinele tari care au semnat. Mi-a placu declaratia unui ministru francez cand a azuit de acest acord. i-a facut pe toti in toate felurile. la fel a facut si germania. ma bucur ca serverele mele sunt in germania. sunt acoperit, cel putin pentru moment.

Libertatea cum o stim noi nu va mai exista peste mult timp. tin minte ca citeam acum ceva timp un articol legat de comunism. In el se spunea, ca acesta nu a murit, nu a disparut, doar si-a schimbat forma, numele, etc. El EXISTA foarte bine si acum. doar ca lupta pe alte fronturi, prin alte metode.  Acum se foloseste  de asa zisa “siguranta” a ta. atat onlinecat si offline .

prin anumite cercuri deaja se vorbeste de o alta varianta la internetul pe ce-l

STOP ACTA
STOP ACTA

stim noi toti. aici peste vreo 10 ani nu se va mai putea face nimic.

toate astea nu ne server noua, ci alora cu multi bani care vor sa controleze totul si sa nu mai lase pe nimeni sa aiba un negot online.

In zilele care train este aproape imposibil sa mai fii original. de undeva trebuie sa te inspiri. chiar daca te-ai trezit tu dimineata si faci ceva unic,  fara sa te inspiri de undeva, peste ceva timp va veni unul care sa spuna ca l-ai copiat.

Stiti noitiunea adevarului care este nu? Adevarul este de partea celui care are/adue mai multe argumete care sa0i sustina ideea/opinia. deci daca cel care te acuza are mai multe argumete sau pur si simplu e mai bun la vorbe ori are un avocat mai bun, tu vei pierde.

Sunt curios daca Romania a avut ceva de castigat pe termen scut de pe urma semnarii acestui acord ACTA. totusi la cat imi cunosc eu conducatorii sunt 99% sigur ca nu au luat nimic.

Stop sopa
Stop sopa

Parca vad peste cativa ani ca lumea va fi impartita in 3 teritorii.

1. comunismul sub noua forma

2. rebelii. cei care nu au semnat acorduri gen SOPA, ACTA, etc

3. zone neutre care nu vor sa fie cu nicii o parte.

retineti ca in orice conflic major de pe aceasta a fost mereu o zona neutra. eu ce as vrea sa stiu, care va fi acea zona neutra sau a rebelilor ca sa ma mut de pe acum.

Stop sopa
Stop sopa

Legat de anonimus. Nu pot spune ca sunt 100% de acord cu ei. pentru ca uneori incala legea flagrant. dar si eu ca sunt ogligati. multe lucruri inca nu se aproba datorita lor. guverelor, in special pietele economie le este frica de grupari gen Anonimus pentru daunele care le pot provoca. Ganditi-va ce ar fi sa inchida pentru o singura zi Wall Streat. dezastru total si pierderi de miliarde euro.

Asa ca pe aceasta cale le multumesc celor de la ANONIMUS ca exista si sper sa ramana pe front atat timp cat pot.

sunt un om care accepta schimbarile, dar aceste schimbar care vor cei mari sa le faca nu pot fi de acord. voi lupta cu otice imi este la dispozitie pentru libertatea mea si a semenilor mei.

Ma voi alatura oricarui grup care lupta impotriva unor acorduri precum ACTA sau SOPA.

Nu va lasati pacaliti de ce va zic ei, ca e bine pentru noi, ca vom fi mai in siguranta. NU e adevarat. Odata adoptata o astfel de lege cuvantul VIRAL nu va mai exista.

SUNT LIBER SI VOI MURI LIBER, SAU LUPTA PENTRU LIBERTATE.

Ce poate face o tara slaba cand are conducatori si mai slabi? 2

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …