Ce simt femeile cand sug o pula falsa / vibrator?

Mi’am pus intrebarea asta de foarte multe ori. Ce dracu simt femeile cand sub o pula falsa, un vibrator? e ca si cum m’ai pune pe mine sa link o pizda falsa de cauciuc.

[contentblock id=37 img=gcb.png]

As vrea un raspuns daca e posibil de la o pizda care a supt o pula falsa sau un vibrator. Sa imi spuna si mie ce simte, cum este, daca simte diferenta, daca gustul sau mirosul de plastic/cauciuc nu o deranjeaza, etc.

Eu nu imi pot imagina sa ling o pizda de plastic si sa imi placa. Sa mai am si erectie pe langa asta. Ar fi tare de tot.

Ca pizda asta din imagine, care suge din zor la o pula falsa. Mai si geme in pula mea de parca ar fi o pula reala.

Ce simt femeile cand sug o pula falsa / vibrator? 3

 

Ce simt femeile cand sug o pula falsa / vibrator? 4

[contentblock id=32 img=gcb.png]

Ce simt femeile cand sug o pula falsa / vibrator? 5

 

Cu prima ocazie cand voi gasi o pizda de plastic o voi linge si apoi revin cu un articol. Bani nu voi arunca la un sex shop pentru a cumpara asa ceva.  :D

Incoming search terms:

5 Replies to “Ce simt femeile cand sug o pula falsa / vibrator?”

  1. Probabil face si se si masturbeaza in acelasi timp,deci o face pentru a se masturba.Eu am incercat cand eram cu prietena mea la ea acasa si nu se compara.In primul rand penisul e tare si il simti altfel atat in gura cat si in vagin .La fel si mirosul nu poti sa il compari cand sug penisul mirosul de sperma ma excita cel mai tare,cum probabil si tie daca ai dat limbi vaginu are un miros iar cauciucul bleah.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.