Home Sex Ce tip de sex preferă el în funcţie de zodie
Sex

Ce tip de sex preferă el în funcţie de zodie

11 min read
11
0
659
Bărbatul născut în zodia Fecioară are o latură mai perversă, pe care te lasă să i-o descoperi încetul cu încetul / FOTO: medtips.in

Fecioară. Vrea sex fantezist. Bărbatul născut în zodia Fecioară are o latură mai perversă, pe care te lasă să i-o descoperi încetul cu încetul. Îi place în mod deosebit când partenera acordă atenţie detaliilor în pat. Ce poţi face? Decorează dormitorul înrr-un mod cât mai erotic, alege un fundal sonor pe măsură şi încântă-i privirea cu un costum îndrăzneţ sau cu o lenjerie provocatoare.

Balanţă
. Vrea sex în care să fie dominat. Bărbatul Balanţă va aprecia dacă iei iniţiativa în pat şi îi spui fără reţineri ce ai vrea să-ţi facă. Plăcerea ta este importantă pentru el şi de multe ori îşi face griji că nu te satisface aşa cum îţi doreşti. De aceea, ar prefera o parteneră dezinhibată, care să zică deschis ce-i place. Astfel,ar putea şi el să se lase dus de val, în loc să se streseze.

Scorpion. Vrea sex sălbatic. Bărbatul Scorpion merge pe linia fină dintre plăcere şi durere în timpul sexului. Are un stil aproape brutal de a face sex şi preferă oricând o partidă foarte pasională uneia… pasive. În pat îşi domină clar partenera şi vrea să o vadă cum îl imploră să o ducă pe culmile extazului. Scorpionul are nevoie de o parteneră stăpână pe sine, care să-i ofere iluzia de fragilitate.

Săgetător.
 Vrea sex în viteza a cincea. Bărbatul Săgetător n-are timp de poveşti în pat. Îl plictisesc scenariile clasice, deci sexul în pat, în poziţia misionarului. Are nevoie de o parteneră cu imaginaţie şi mult curaj, care să vină în pat cu idei inedite, dar care să-i şi accepte provocările. Îi place ritmul cât mai rapid, pentru că vrea să simtă fiorii adrenalinei când face sex.

Capricorn. Vrea sex profund. Bărbatul Capricorn consideră sexul ceva instinctual, un act natural, de care avem nevoie. Tocmai de aceea îl preferă cât mai simplu şi direct, fără prea multe picanterii. Îi place însă ca sexul să fie întotdeauna intens şi pasional. Aşa că tinde să-l practice într-un mod profund, până când simte că se contopeşte total cu tine.

Vărsător. Vrea sex în locuri publice. Bărbatul Vărsător este incitat de lucrurile riscante. Trăieşte sexul cu intensitate mai ales atunci când îl practică într-un mod mai ieşit din comun. Adoră sexul nonconformist, în care încalcă reguli. De aceea, este adeptul aventurilor şi îi place rolul de amant. Într-o relaţie serioasă va aprecia să vadă că încerci să condimentezi sexul, alegând locuri mai inedite în care să se petreacă.

Peşti
. Vrea sex tantric. Bărbatul Peşti trăieşte sexul cu toate simţurile, iar satisfacţia lui depinde de mai multe lucruri, nu doar de plăcerea fizică. Are nevoie de o parteneră care să-l incite şi la nivel mental şi emoţional. O poţi face practicând cu el sexul tantric, deci alegând un ritm mai domol de penetrare, care să vă lase să vă sărutaţi, să vă mângâiaţi şi să vă şoptiţi cuvinte tandre.

Berbec. Vrea sex spontan. Bărbatul Berbec nu suportă planificările. El este omul momentului, iar asta se aplică şi în viaţa lui sexuală. Nu se dă în vânt după sexul programat sau după situaţiile în care ştie sigur că va avea parte de sex. I se pare mult mai incitant să-l tachinezi şi să-i faci apropouri, dar fără să pui punctul pe i. Îi place să-i faci şi avansuri directe, dar fă-le când se aşteaptă el mai puţin.

Taur. Vrea sex în multe poziţii. Bărbatul Taur transformă sexul într-un maraton, căci astrele l-au înzestrat cu multă energie sexuală. În pat nu se grăbeşte să ajungă la orgasm. Preferă să se controleze şi să amâne cât mai mult finalul. Îi place să-şi trateze partenera cu mişcări senzuale şi să experimenteze cu ea cât mai multe poziţii sexuale până să încheie partida.

Gemeni. Vrea sex erotic. Bărbatul Gemeni crede că savoarea sexului vine de la stimularea intelectuală. Nu pune mare preţ pe tehnici şi poziţii sexuale. În schimb, are nevoie de jocuri erotice în timp ce face sex pentru a trăi o excitare intensă. Îi place să joace roluri în pat, în special rolul profesorului, care dă lecţii şi îşi iniţiază partenera în tenebrele sexului. Dacă intri în rol îi oferi o plăcere maximă.

Rac. Vrea sex romantic. Bărbatului născut în Rac nu i se pare de modă veche sau plictisitor ca partenera lui să vină cu propuneri romantice în pat. Poate că nu ia el iniţiativa, dar îi place să vadă că îl priveşti cu afecţiune şi îl săruţi pătimaş în timpul sexului. Aşa că merită să-ţi laşi latura romantică liberă când eşti în patul lui. Te va considera o femeie deosebită şi va fi fericit să vadă că te implici şi sentimental când faceţi sex.

Leu.
 Vrea sex ca-n filme. Bărbatul Leu este foarte incitat de imaginile şi scenariile sexuale desprinse din filme. I se pare incitant să te domine cu pasiune şi să te aducă pe culmile orgasmului. Vrea să vadă cât eşti de sexy şi feminină şi cum te pierzi în braţele lui. Va atinge extazul când te manifeşti cu mult entuziasm sub atingerile lui.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/horoscop-ce-tip-de-sex-prefera-el-in-functie-de-zodie_866902.html#ixzz1WkLKVJRR

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Sex

11 Comments

 1. Ema

  3 September 2011 at 02:48

  Eh, desi sunt chestii generale, tin sa spun ca acest horoscop le cam spune! :))

  Reply

 2. Mika

  3 September 2011 at 04:30

  Cunosc cateva zodii si pot spune ca le-ai nimerit… de data asta.

  Reply

  • micutu204

   6 September 2011 at 03:11

   Sunt aşa de general valabile încît se potriveşte pe ori ce ….calapod (chiar dacă e umedă tot timpu şi e şi cu vana în jos)!
   Vezi tu mare deosebire de text la berbec – săgetător…-taur ?
   În afară că apare obsedant …”în pat” !

   Reply

   • Mika

    6 September 2011 at 03:30

    Vrei acuma si descrierile siropoase? Cred ca ajung cele generale 😉 .

    Reply

 3. RedStudio

  3 September 2011 at 10:56

  Sunt chestii generale…

  Reply

 4. Laurentiu

  4 September 2011 at 03:54

  Salutare. Am intrat pe blogul tau dintr-o cautare pe acest subiect. Foarte interesant articolul, ba chiar ma regasesc in zodia gemeni. Numai bine!

  Reply

 5. Haine Fashion

  4 September 2011 at 19:27

  Mmm..nu inteleg cum de zodiile acestea se potrivesc cu descrierea unei persoane cunoscute 😀

  Reply

 6. Ciupanezul

  11 September 2011 at 09:33

  M-a nimerit in plin ca un cartus. Ai zis-o scurt si la obiect.

  Reply

  • Analfabetul

   12 September 2011 at 08:23

   deci ce zodie esti? sa stim si noi ce fel esti. cine stie poate sunt doritoare pe aici. :d

   Reply

 7. Tania

  26 September 2011 at 18:17

  Bun, imi place care este reteta pentru Balanta! Este perfect! 😀

  Reply

 8. […] lui nu m-a surprins – supușii își idolatrizează de obicei dominatoarele; cam asta-i ideea generală a relațiilor de acest gen. Însă răspunsul lui […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …