Home Afacaeri Ce trebuie sa stii cand faci Shop International pe net

Ce trebuie sa stii cand faci Shop International pe net

2 min read
0
0
268

De foarte multe ori ofertele de pe site-urile de cumparaturi internationale sunt mai avantajoase decat cele din romania.  multe dintre ele au transport gratuit in orice colt al lumii. totusi sunt cateva detalii care ar trebuis a le stii ca sa nu platesti in plus la comanda ta.

[contentblock id=4 img=gcb.png]

la orice comanda internationala fie ca are transport gratuit sau nu e bun sa alegeti ca livrarea sa se faca prin posta normala. Dureaza pana la 30 de zile dar se merita daca nu vrei sa platesti in plus. Daca aceasta optiune nu este disponibila e bine ca la comentarii sa rugati magazinul sa va trimita pachetul ca GIFT si sa puna o valoare mai mica.

de exemplu la orice comanda cu DHL care nu e trecuta ca GIFT si are o valoare mai mare de 10$ o sa platiti taxe de import. taxele variaza de la tara la tara. la un produs comandat din America in valoare de 150 euro  si adus prin DHL o sa platiti o taxa de import intre 40 si 60 euro. aceasta valoare depinde si de natura produsului.

deci e recomandat ca inainte sa comandati sa contactati vanzatorul daca va poate pune ca gift produsul si apoi sa comandati.

daca aveti intrebari puteti posta mai jos

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Afacaeri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …