Home Critica ce urasc la FaceBook

ce urasc la FaceBook

2 min read
2
0
309
ce urasc la FaceBook
FaceBook

ca toata lumea cred am si eu cont la facebook.com . e cool site-ul, oameni ok, se pot lega prietenii mai bine de cat pe hi5 chiar arata mai bine decat hi5. in fine…

ce ma deranjeaza sunt acele aplicatii care vin cu nemiluita. degeaba dai ignor, blocheaza aplicatia, blocheaza toate aplicatiile de acest user ele tot vin.

in fiecare zi trebuie sa dau ignor la peste 50 de aplicatii. ma dispera.  vreo 8 zile nu m-am conectat la cont si aveam peste 300 de cereri de aplicatii. scutiti-ma oameni buni. oare chiar nu aveti ce face? exista si altceva de facut decat sa stresati oamenii cu aceste chestii.

dupa atacurile din ultimul timp la adresa utilizatori-lor facebook multi si-au pierdut contul sau doar a fost imprumutat pentru a face reclama la niste site-uri de kkt. si uite asa la mine “pe perete” in fiecare zi se posteaza o gramada de astfel de link-uri.

se mai apuca unul sa puna o poza si te trece si te marcheaza si pe tine pe acea poza… si uite asa cand comenteaza unul la kkt-ul ala de poza si primesti mail ca a comentat un kkt la poza ta. intri dar de fapt nu e ata.

din cauza la aceste lucruri ma gandesc sa renunt la cont. pana acum am renuntat din motive asemanatoare la hi5 si netlog.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

2 Comments

 1. Lavinnia

  10 January 2010 at 01:27

  Am avut si eu cont pe facebox , dar l-am sters , 100230200 de fani , am renuntat la el din acelasi motiv pentru care am renuntat si la hi5 (l-am avut 1 sapt) si delete .

  Reply

  • analfabetul

   10 January 2010 at 01:32

   cate putin toate ajung la fel. numar mare de utilizatori si nu se mai poate controla ce se face…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …