Home Critica Cei aia laba?

Cei aia laba?

2 min read
0
0
340
Cei aia laba? 1

Mai intrebi pe cate unul mai in gluma, mai in serios daca a facut laba, sau cand a facut laba ultima oara. Ii vezi imediat ca se grabesc sa raspunda: Cei aia laba? Eu nu am facut laba niciodata.

Ei bine dragii mei a te masturba este ceva normal si este primul lucru care-l face un barbat cat si o femeie inainte de a face sex.

Deci cand spui ca nu ai facut niciodata laba, este cel mai mare mincinos din lume si spun asta ca ai tupeul sa te minti pe tine insuti.

Si acotorii de filme porno care job-ul lor este sa futa toata ziua, mai fac cate o laba si tu mare labagiu nu esti in stare sa recunosti.

Crezi ca atunci cand o fata/femeie te intreaba daca ai facut laba in viata ta si tu raspunzi ca nu, ea te va crede sau vei creste in fata acesteia?

Gresit dragul meu si chiar draga mea.

Chiar daca esti intr-o relatie, uneori din diverse motive nu se poate dar iti este pula ca un stalp. Ce faci atunci? Stai cu ea asa pana iti explodeaza capul si coitele? Sau mergi si faci o laba sa te racoresti?

 

Nu este rusinos sa spui ca nu faci laba sau te masturbezi, asta sa spun la general, ci este rusinos sa spui ca nu ai facut niciodata.

 

Pe blog la mine aveti destul materiale de laba, atat imagini cat si text pentru a va strani imaginatia, asta daca desigur aveti asa ceva.

Manele cu siguranta nu veti gasi. 😛

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …