Home Teoriile Mele Certuri in cuplu? Incearca metoda asta de impacare.

Certuri in cuplu? Incearca metoda asta de impacare.

4 min read
0
0
16,841
Certuri in cuplu? Incearca metoda asta de impacare. 1

Certuri in cuplu? Vrei o metoda de impacare care sa readuca pacea in cuplu? E posibil ca metoda de mai jos sa functioneze si pentru tine, care functioneaza deja pentru multe cupluri, dar nu iti pot oferi nici o garantie.

Cand vine de probleme in cuplu inainte de toate trebuie sa gasim si sa realizam care sunt motivele pentru aceste probleme, certuri si apoi sa trecem mai departe.

Metoda care o propun este una simpla si se poate adapta in functie de situatie, tot e trebuie este sa vrei sau sa vreti, ca restul e relativ usor si vine de la sine.

Cand incepeti sa va certati tare si exista sanse sa va impacati repede sau sa va opriti unul dintre voi trebuie sa vina cu propunerea sau faceti o intelegere inainte si oricand incepeti sa va certati procedati ca mai jos.

  1. lasati totul si iesiti afara la o bere sau plimbare
  2. la prima bere nu discutati nimic despre cearta ce a fost in casa mai devreme, iar daca iesi la plimbare atunci prima juma de oara nu vorbit despre asta, ci orice altceva, ca si cum nimic nu s-a intamplat.
  3. acum dupa prima bere care in medie dureaza cam 20-30 minute sunteti deja calmi si vedeti totul mai simplu
  4. incepeti cat se poate de sincer despre motivele la cearta dar fara sa atacati persoana de langa voi sau sa o faceti sa se simta naspa
  5. discutati calm, dati cu presupusul legat de motivele care credeti ca ar putea sta la baza
  6. daca focul este inca puternic atunci recomand sa evitati orice discutie legat de cearta anterioara
  7. nu treceti la a 3 bere pentru ca poate duce la chestii mult mai grave si nu cred ca vreti asta.
  8. daca dupa cateva iesiri de genul acesta nu functioneaza, nu reusiti sa va calmati, atunci fie nu sunteti pentru a fi impreuna, fie nici unul sau macar unul nu incerca. Indiferent care e motivul trebuie sa va ganditi bine la ce veti face pe viitor pentru ca e de jale si toti cei din jurul tau vor avea de suferit, in special copii daca aveti.

Ca bonus:

Sexul face mult bine si poate aduce armonie in cuplu, iar cand orice altceva nu reuseste sa va calmeze, sexul trebuie sa o faca pentru ca e imposibil. Insa cum am spus mai sus, daca nu aduce rezultate nici asta atunci e recomandat sa va ganditi la separare.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Teoriile Mele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …