Home Aberatii cine e erorul…

cine e erorul…

2 min read
1
0
278

in fiecare zi un om salveaza lumea. in fiecare zi traim sa vedem aceste minunatii ale lumii datorita acestor oameni. nimeni nu ii stie. nimeni nu-i cunoaste, nimeni nu-i crede. nu conteaza prin ce trec sau ce au de facut, ei se sacrifica pentru ca noi sa mai apucam inca o zi pe acest pamant.

desi totul e la vedere nu vrem sa credem, nu dam importanta. suntem prea plini de sine, prea orbi, prea delasatori, prea comozi, etc. nu putem concepe ca cineva atat de bun si frumos care face totul la vedere ar putea sa ne distruga. cand vine un om chinuit si de multe ori arta jalnic si ne spune ca suntem in pericol il tratam ca un nebun, a un cersator.  asta e darul lor…. sa vada lucruri pe care noi nu le putem vedea dar fara sa-i creada nimeni. din cand in cand se intampla sa mai gaseasca pe cineva care sa-i creada, dar asta se intampla atat de rar incat nici nu se poate mentiona.

sunt o gramada ca Al Bundy care a salvat planeta de la distrugere cu sosetele lui murdare nespalate cu lunile care erau folosite ca combustibil la navele extratereste. la fel si pe el nimeni nu l-a crezut.

de ce sunt alesi numai astfel de oameni , nimeni nu stie… poate numai dumenezeu.

cine stie, maine poate chiar ai putea sa ne salvezi de disparitie.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

One Comment

  1. eu

    10 January 2010 at 08:49

    Ai dreptate ! Nimeni nu-i crede pentru toti cauta senzationalul si vor sa auda doar ceea ce le place sa auda si ceea ce le creaza senzatii de placere in corp… cu totii tindem sa refuzam realitatea si ne mintim singuri … si mai grav ne credem mai presus de orice si oricine … 🙂

    O zi frumoasa ! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …