Cum arata Consulatul Roman din Sevilia si unde este.

Ca sa gasesti consulatul Roman din sevilia iti trebuie in afara de un GPS foarte si calitati deosebite de detectiv. Este o intreaga aventura pana ajungi la el. este atat de bine ascuns incat treci pe langa el de N ori si nu iti dai seama ca este acolo. Cum e si vorba aia : Ascuns la vedere.

O sa va arat cateva poze facute afara si inauntru la consulat.  Mai este un indiciu care va ajuta sal gasiti. Masinile cu numar diplomatic parcate afara. fiti atenti, acestea nu sunt mereu acolo.

in loc sa puna acest consulat unde sunt si celelalte de la alte tari l-au ascuns in vagauna aia unde nici GPS=ul nu-l gaseste.

Inauntru e dezastru. si grajdiul lu Mama de la tara arata mult mai bine.  nu stiu ce spuneti voi, dar eu am fost si prin alte consulate si nu am vazut sa arate ca cel al Romaniei.

Totusi as vrea sa=i multumesc domnisoarei dragute de la ghiseu care mi-a dat informatiile cerute. chiar daca am asteptat 15 minute in fata ghiseului fara sa apara cineva. era o cucoana dupa geam la vreo 50 de ani care se tot facea ca tasteaza la calculator si nici nu ma baga in seama. adica nici nu s-a uitat la mine. ma intreb daca mi-a simiti prezenta. Domnisoara care ma ajutat in problema mea era chiar foate draguta. un par frumos, fata la fel de frumoasa si un corp super. sa vedeti ce vorba dulce are si ce bine vorbeste spaniola. hehehehe

cred ca din cauza asta nu pot sa fiu suparat pe ea. este ca in acel clip (Atentie la femei) pe care o sa-l gasiti la comentarii.

pozele de la consulat.

4 Replies to “Cum arata Consulatul Roman din Sevilia si unde este.”

  1. O poza mai panoramica ar fi fost mai de folos pentru romanii de acolo, parerea mea, inafara de copaci eu nu vad cladirea. Oricum e cat de cat folositor articolul

    1. pai asta am vrut sa arata. ca nu se vede nimic. chiar daca stiii despre ce este vorba nu iti dai seama ca acolo este Consulatul Roman din Sevilia Spania.
      Cei care vor sa ajunga acolo intr-o poza este numele strazii care este exact pe gardul Consulatului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.