Cum distrugem o valoare nationala

Stela Popescu a murit de curand si posturile Tv, site-urile online in foamea dupa trafic au inceput sa arunce cu rahat si sa distruga imaginea unei valori nationale.

 

Este normal ca la batranete sa devii putin senil, sa intri o mare depresie dupa ce ani si ani ai fost unul dintrele cele mai importante valori ale romanii, sa ajungi intr-o situatie foarte precara, sa faci compromisuri pentru ati plati facturile.

Eu cat si tu care citesti aceste randuri e posibil sa fi crescut cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel care cu siguranta te-a facut sa razi de foarte multe ori si chiar ti-au facut ziua si viata mai frumoasa.

Acum la batranete incercam sa le aruncam cu rahat in gura pentru simplu ca sunt batrani si era lor a exprirata, dar uitam ce au facut pentru noi. Plus e normal acum in Romania acest lucru, unde orice om batran este vazaut ca dracu in persoana, cel mai rau lucru de pe pamant.  Uitam ca intr-o buna zi si NOI vom ajunge sa fim batrani si nu cred ca ne-ar place ca tineretul sa ne trateze asa.

 

Sa ne fie rusine.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.