Home Lumea de azi Cum distrugem o valoare nationala

Cum distrugem o valoare nationala

2 min read
0
0
191
Cum distrugem o valoare nationala 1

Stela Popescu a murit de curand si posturile Tv, site-urile online in foamea dupa trafic au inceput sa arunce cu rahat si sa distruga imaginea unei valori nationale.

 

Este normal ca la batranete sa devii putin senil, sa intri o mare depresie dupa ce ani si ani ai fost unul dintrele cele mai importante valori ale romanii, sa ajungi intr-o situatie foarte precara, sa faci compromisuri pentru ati plati facturile.

Eu cat si tu care citesti aceste randuri e posibil sa fi crescut cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel care cu siguranta te-a facut sa razi de foarte multe ori si chiar ti-au facut ziua si viata mai frumoasa.

Acum la batranete incercam sa le aruncam cu rahat in gura pentru simplu ca sunt batrani si era lor a exprirata, dar uitam ce au facut pentru noi. Plus e normal acum in Romania acest lucru, unde orice om batran este vazaut ca dracu in persoana, cel mai rau lucru de pe pamant.  Uitam ca intr-o buna zi si NOI vom ajunge sa fim batrani si nu cred ca ne-ar place ca tineretul sa ne trateze asa.

 

Sa ne fie rusine.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …