Home Critica Cum e sa fii prea destept intr-o lume plina de prosti.

Cum e sa fii prea destept intr-o lume plina de prosti.

7 min read
0
0
342
Cum e sa fii prea destept intr-o lume plina de prosti.

Sa fii prost si sa traiesti intr-o lume plina de destepti nu e mare problema. Prostul nu gandeste, nu are simptul realitatii, perpece totul diferit. Pentru un prost oriunde ar trai, e rai pentru el.

Pentru un om prea destepte chiar si intr-o lume cu oamenii care au o inteligenta medie, viata este oarecum un chin. Nu poti socializa cu nimeni din foarte multe motive.

Prostimea in jurul omului super inteligent
Prostimea in jurul omului super inteligent

Fiind prea destept intelegi vezi lucrurile altfel. Nu poti purta o discutie cu cineva pentru ca mereu vei stii ce vrea sa spuna inainte sa termine. Acest lucru supara pe multa lume.

Cineva care se afla intr-o situatie de genul spunea ca ii este greu sa iasa sa socializeze cu oamenii de rand . Nu spune asta ca este rau ci nu are ce discuta , ce face cu ei. E aproape imposibil sa spui la 80% din

creierul tau sa se opreasca ca sa poti discuta normal cu o persoana de inteligenta medie.

Pentru un om inteligent e normal si banal sa cunoasca lucruri de baza. cel putin in viziunea lui. de asta mereu cand purtam discutii cu astfel de persoane nu intelegem mare lucrur si ne supara cu superioritatea lor.

Faza este ca acestia nu se dau superiori, ci doar cred ca toata lumea are aceleasi cunostinte si ar trebui sa stie macar chestiile de baza. Un om inteligent intr-o discutie face referire la foarte multe lucruri, care un om normal nu are habar.

Gandestete al un exemplu. Esti om matur cu o inteligenta medie si cun copil sau pusti te pune sa-i explici de 10 ori un lucru. Te asigur ca la un moment dat te va lua draci .

Persoane care sa fie la acelasi nivel cu tine (ma refer la omul prea destept) se gasesc foarte greu. Plus atunci cand ii gasesti vei avea probleme si mai mari fata de cand discuti cu prostii.

Doua sau mai multe persoane foarte inteligente nu pot fi prietenii. Fiecare o sa vrea sa arate ca este mai destept, mai bun, mai tare….

De aici concurenta si lipsa de viata personala.

Odata ce ai trecut un anume prag de inteligenta, viziunea ta asupra lumii se schimba, nevoiele se schimba si ele si pe langa toate astea vei deveni un narcoman. Nu ma refer la droguri ci la informatii , cunostinte. vei avea o foame de neoprit care se poate potoli putin doar prin invatarea de lucruri noi, testarea, etc.

Viata persoanala, distractiile cum le vad si le au un om normal dispar. Pe langa toate astea cum am spus mai sus intervine si concurenta cu alte persoane inteligente.

In lumea in care traim omul prea inteligent nu e vazut bine, nu e prea respectat si nici nu are o viata prea frumoasa. Lumea va rade mereu de el.

Persoanele super inteligente sunt in mare parte perfectioniste, ceea ce in viata nu e chiar asa bine. De asta sunt unii care lucreaza la multe lucruri si abia peste 30-50 ani le scoate pe “piata”. Pe cand o persoana normala cand face un lucru, chiar daca nu e terminat, il arunca pe piata.

Toti prostii din aceasta lume, adica cam 95% din populatia globului ar trebui sa zica multumesc si sa se inchine in fata celor foarte inteligenti. Datorita lor au viata care au, tehnologia, lucrurile care le fac viata mai usoara. Daca nu ar fi fost acestia si acum am fi in epoca de piatra.

Poate peste cateva sute sau mii de ani situatia se va schimba. faza este ca mereu vor exista persoane foarte proaste, asa ca viitorul pentru persoanele super inteligente nu este unul frumos.

Un persoana proasta viseaza sa aiba milioane de euro, casa si o droaie de copii. O persoana inteligenta spera ca intr-o si sa ia premiul nobel, sa faca viata mai frumoasa, sa ajute pe altii si se multumeste cu o camera inchiriata la un un subsol de bloc. Viata materiala nu prea conteaza pe acestia.

Multi o sa ma injurati pentru cele scris mai sus si nu va condamn. Dar va intreb un lucru.

va rog sa scrieti pe o hartie 3 lucruri noi care le-ati invatat in ultimile 24 ore, dar 7 zile, dar in ultimul an?

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
 • Fetita de 16 ani care face sex in 3

  Fetita de 16 ani care face sex in 3

  Vuieste netul de cateva zile, de cand stirileprotv au publicat un articol unde o panarama …
 • Curve proaste fara minte

  Curve proaste fara minte

  Auzi la Tv ca cutarescu a profitat de X femei care le trimitea sa se futa, nu stiu unde pe…
 • Dragostea si femeile

  Dragostea si femeile

  Maria sta in statia de autobuz. O masina opreste in dreptul ei si o invita la o plimbare, …
 • Rosia Montana – Manipulare in masa

  Rosia Montana – Manipulare in masa

  Peste tot se vorbeste despre Rosia Montana, fiecare are o opinie, pro, contra sau neutra. …
 • Fica mea se Masturbeaza

  Fica mea se Masturbeaza

  Suntem in anul 2013 si inca mai sunt parinti care cred ca copiii lor nu se masturbeaza sau…
 • Fute-ma sau Futema? 49

  Fute-ma sau Futema?

  Who gives fuck cum se spune in aceste zile? Fute-ma, Futema Mata sau Ma-ta. Ce puii mei a …
Load More In Critica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …