Home Femei Cum este sa o tragi la doua super grase?

Cum este sa o tragi la doua super grase?

3 min read
0
0
2,041
Cum este sa o tragi la doua super grase? 1

Femei super grase, cred ca le-ai vazut si care navigati site-urile de adult sigur ati vazut ca in ultimul timp este un trend unde barbati super slabi se fut cu femei super grase.

Am dat astazi peste un video unde un tip este in relatie cu doua femei super grase si telul lui este sa le faca si mai grase, adica nu e destul cat de grase sunt, vrea ca aceasta sa fie si mai grase.

Este si o boala sau sindrom acest lucru unde o persoane isi indeamna partenerul sa manance cat mai mult pentru a deveni super gras.

Conform unor specialisti acest lucru se datoreaza lipsei de incredere si frica de singuratate. Daca esti super gras/a atunci nimeni in afara de mine nu te vrea, asa ca vrei nu vrei vei sta cu mine o vesnicie.

Asta nu inseamna ca nu sunt barbati sau femei carora nu le plac pur si simplu persoanele grase, fara sa sufere de ceva. Cum povestea vine din America e normal ca X sa sufere de ceva, ca altfel nu s epoate. 😀

Eu am facut sex cu persoane grase si super grase si, nu pot spune ca a fost naspa. A fost ceva extra care siguranta as vrea sa mai testez cel putin odata.

Un lucru trebuie sa stiti daca sunteti pasionati sau aveti fantezie sa fufu femei grase. Daca aveti scula mica, atunci e bine sa iti iei gandul, apoi daca nu iti place atunci cand esti cu limbuta jos sa simti cum iti inunda fata/gura atunci mai bine nu.

Daca o aveti intre 18-20 va puteti risca insa recomandat este un 22 pentru a face femeia sa se simta bina si daca e super grasa atunci orice este peste 22 e bine.

Povestea acestuia o puteti vedea aici: https://www.rovideo.net/videos/1952/un-barbat-este-in-relatie-cu-doua-femei-super-grase-dragoste-extrema/

Oare mai este cineva pe aici curajos sa recunoasca ca are fantezii cu femei grase sau ca a futut astfel de femei?

Care este impresia voastra?

Credeti ca sunt mai bune la pat fata de cele slabe?

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …