Home Aberatii Cum naiba să-ţi poţi convinge soţia că dacă se culcă cu prietenul tău

Cum naiba să-ţi poţi convinge soţia că dacă se culcă cu prietenul tău

27 min read
0
0
559
Cum naiba să-ţi poţi convinge soţia că dacă se culcă cu prietenul tău 1

Totul a inceput intr-o vacanţă pe care n-am s-o uit uşor. Aveam o viaţă sexuală acceptabilă, eram impreuna cu Ana de peste trei ani şi ea părea dispusă să imi indeplinească toate fanteziile. Trebuia numai să-i cer. Vorbeam despre sex cu uşurinţa cu care te hotărăşti la ce program să te opreşti cand zappezi la TV; ezitările treceau repede, fanteziile puteau fi mărturisite, ba chiar mai mult, mi le citea in ochi, şi mi le indeplinea inainte de a-mi face curaj să i-o cer. V-am făcut curioşi? Ei bine, da, a acceptat-o in patul nostru pe Roxana, a iniţiat chiar ea jocul erotic de la Revelionul acela cand m-a impins in bratele Laurei, iar ea a rămas in camera mare să joace Monopoly.

Dar poate am să vă povestesc altădată despre toate astea, fiindcă acum suntem in vacanţă. La mare. De fapt, sunt inca singur.

Pentru că plecasem inaintea ei cu vreo două zile. Ana trebuia să mai rămană-n Bucureşti şi nu voiam să pierdem nici camera. Pentru prima oară in ultimii trei ani, aveam o cameră numai a mea, eram singur şi simţeam un aer ciudat al libertăţii. Oricat de satisfăcut aş fi fost de viaţa mea sexuală, oricat de deschişi eram unul cu celălalt, simţeam nevoia să curtez, să inşel, poate, să imi demonstrez că pot să cuceresc cu uşurinţa cu care o făceam inainte s-o fi cunoscut pe ea. Şi asta pentru că in ultimul timp, ea era cea care imi făcea cuceririle. Mă trezeam inconjurat de femei şi ascultam cu plăcere poveştile Anei despre faptele mele “de vitejie”, astfel că nici nu mai trebuia să mă promovez. Totul curgea de la sine. Deveneam interesant şi dorit, compania mea era cerută şi casa noatră era mai mereu plină de petrecere şi bună dispoziţie…

Şi am ajuns la mare. Staţiunea ocupată doar pe jumătate (era cu puţin după 1 iunie), doar un singur club deschis, program erotic inclus, terase ocupate doar seara, piscină în curtea hotelului, valuri înalte, apă rece, plajă pustie. Trăiam un erotism exacerbat, al solitudinii şi al libertăţii, voiam să sar pe balcoanele vecinilor, să văd ce fac ei în camere, vedeam mai multe cupluri impreună şi eram convins că, după lăsarea intunericului, ei pregăteau petreceri orgiastice şi beţii crunte, imi săreau in ochi prezervativele aruncate la coşurile de pe langă plajă, trăiam o perpetuă fantezie a decadenţei.

Că doar eram singur. Şi nu mai fusesem de mult astfel, nu inţelegeam nici ce vreau să fac cu libertatea mea de cateva zile, nici dacă vreau să ies să dansez sau poate să prizez, nici dacă vreau să stau la TV şi să mă uit la singurul program pe care il recepţionam in hotel, terminand sticla de whisky… noroc că am adormit.

A doua zi era deja 10 când am ieşit să alerg pe langă apă. Trebuia să-mi scot din minte necesitatea aceea de a face ceva nemaintalnit pană vine Ana, să inlătur excitaţia aceea permanentă şi să termin cele două tururi de plajă, pentru că mirosea înnebunitor a cafea de la singura terasă deschisă, unde un licean servea la masă şi o femeie mai plinuţă stătea după un fel de tejghea a micii bucătărioare de lemn, de unde venea mirosul aromat. Trecusem pe lângă două blonduţe drăguţe, care tocmai işi scoteau cămăşile, rămanand in sanii goi pentru plajă, mi se păruse că il văd şi pe George, un fost coleg de armată, dar destul de departe de apă, pe o saltea, langă un cuplu tanăr care stătea pe o pătură, el în fund şi ea intinsă pe burtă, cu un costum bleu deschis format dintr-o singură bucată, cum se mai purtau pe atunci, iar mai la marginea golfului făcea plajă chiar un tip in pula goală, pe jumătate adormit, pe spate, şi cu o pălărie de paie pe ochi. 

La mese un singur cuplu, la vreo 40 de ani, cu rogojini şi pălăriile pregătite, pe plajă, risipite cearşafuri la câte 50 de metri unele de altele, cred că vreo zece cu totul, cât puteai cuprinde cu ochii. M-am aşezat la o masă diametral opusă faţă de cuplul de pe terasă şi am cerut o cafea amară şi un coniac, pentru că soarele nu dogorea incă şi simţeam adierea brizei cum imi făcea pielea ca de găină, datorită transpiraţiei de după alergare.

Dădusem coniacul peste cap şi mă gândeam dacă să aprind ţigara când incep să desluşesc nişte voci apropiindu-se de terasă in spatele meu.

– Ţi-am spus că imi iau costumul ăsta bleu, pentru că nu vreau să fiu prea dezbrăcată, dacă vine şi George cu noi la plajă. Şi, de fapt, nu înţeleg de ce insişti să deviezi tot timpul inspre detalii picante toate poveştile pe care le spui de cand a venit el…

– Haide, ai spus să vin cu tine pană la baie şi vreau să ne intoarcem la plajă. Vezi că o să intre soarele in nori, şi aşa cred că o să plouă şi o să stăm in camera toată ziua.

– Bine, spuse ea oprindu-se cumva pană la colţul terasei, dar destul de aproape să ii pot auzi, dar trebuie să-mi promiţi că nu mai insişti cu ce te-am rugat, altfel mă dezbrac, da, dar mă duc langă ăla de la marginea plajei care stă in pula goală, l-ai văzut?

– Hai du-te la baie, vorbim cand te intorci…

Ea trecu pe langă mine, urcand pe terasă, el rămase pe nisip, se aşeză şi işi aprinse o ţigară. Fetei ii era clar că i-am auzit, de vreme ce imi aruncă o privire incurcată in timp ce se indrepta către toaleta localului. Avea ochi albastri, la fel ca şi costmul de baie, pielea foarte albă, probabil veniseră de foarte puţin timp la mare şi sani măricei şi… curajoşi. Ii urmăream cu coada ochiului cum saltă la fiecare pas ce il făcea pe scările terasei.

Deci era chiar George, fostul meu coleg, nu mi s-a părut, concidenţa era prea mare ca să il fi şi recunoscut de la depărtare şi să aibă acelaşi nume. Mă intrebam dacă să mai dau o tură pe plajă mai aproape de el sau să intru in vorba cu tipul care işi aştepta iubita să iasă, oricum eram singur două zile, ar fi fost plăcut să cunosc pe cineva in zonă. Dar abia imi incepusem cafeaua, şi nu aveam chef să mă ridic. Mă intriga pudicitatea fetei, dar şi relaţia dintre ei, tipul nepărand a se apăra, ci lăsand-o să inţeleagă ce vrea ea. A ieşit şi am privit-o din nou, fese ferme şi păr lung, pe umeri, m-a privit, de data asta zambind, s-a dus la prietenul ei, care a luat-o de mană şi s-au indreptat spre cearşaful lor. Mă incita atat de mult discuţia lor că i-am urmărit, savurandu-mi cafeaua in continuare. Nu se auzea ce vorbesc, erau destul de departe, dar cam peste zece minute tipul ii cobori fetei bretelele de pe umeri sub privirile lui George şi, deja, şi ale mele. Incitarea poveştii se transformase acum in excitaţie, pentru că ea şi le trase supărată la loc, dar nu imediat, ci peste vreo 30 de secunde. Discuţia continua intre ei, George se ridicase acum, parcă pentru a se intinde, dar de fapt, era un pretext, pentru a-şi araja erecţia, presupun. Urmă o luptă, oarecum în glumă, între mâinile celor doi şi apoi tipul ii ceru probabil ajutorul lui George, pentru că l-am văzut aşezandu-se langă ea şi ţinandu-i mainile la spate, in timp ce prietenul ei ii dezgoli sanii dintr-o singură mişcare. Deja devenise o luptă a orgoliilor, pentru că fata se ridică dintr-o dată şi se intoarse spre ei ca şi cum ar fi vrut să-i pălmuiască pe amandoi, dar fără a-şi acoperi sanii care, trebuie să recunosc, se vedeau bine, chiar de la distanţă. Porni spre apă, parcă supărată, prietenul urmând-o, iar George ii lăsă şi se indrepta acum către terasă, probabil manat şi el de presiuni ale vezicii.

Vă spuneam că pe plajă erau două blonde cu sanii goi, dar asta era normal, pe cand povestea celor trei devenea din ce in ce mai excitantă.

– Salut, băi, mi s-a părut mie că eşti tu. Ce faci?

– Uite, la o cafea, de dimineaţă, aşa. Nu ne-am văzut de mult…

– Da. Şi eu mă gândeam să iau o bere şi să-i las pe amici să se impace, dar o să comand tot o cafea… Ce faci, cand ai venit?

– Aseara doar. Şi am băut cam mult azi-noapte. Dar ce e cu “amicii” tăi, am tras cu ochiul, fiindcă nu eram sigur că eşti tu, şi v-aţi cam jucat un pic, spun eu cu subinţeles.

– Băi, e tare faza cu Radu şi Livia, dar stai să comand cafeaua şi iţi spun. Radea cu poftă, comandă şi coniac, şi incă unul pentru mine, apoi se aşeză. Ce bine că te intalnesc, eu abia am venit, de fapt noi trei, şi o să stăm doar in weekend. Deşi am făcut bine că am venit de joi, pare mai liber.

Aşa am inceput să aflu cate ceva despre cuplul care intrase in viaţa mea de aproape un sfert de oră şi părea să mai rămană o vreme, măcar cat avea să mă intereseze povestea asta. Aveau cam 25 de ani, erau impreună din adolescenţă şi poate obişnuinţa, stresul sau mai ştiu eu ce, cum zicea George, adusese o provocare in plus in viaţa lor. Lui nu i se mai scula intotdeauna şi era foarte obsedat de asta. Ii impărtăşise lui George toate frustrările lui şi mai ales incercările de a depăşi această problemă. Nu era sigur o problemă fizică, precum spunea Radu, pentru că şi-o demonstrase cu ajutorul pornografiei. Filmele il excitau la culme, cand le vedea singur, dar in prezenţa ei… claca mai mereu, de la o vreme.

– Şi uite aşa, spuse George, eu nu am vrut să intru in asta, dar cum mi-au fost amandoi colegi de liceu, Radu mi-a cerut ajutorul şi a aranjat să vin şi eu la mare cu ei. El e convins că avand capul plin de fantezii şi ea, fiind prea castă, nu se potrivesc şi a inceput să-l macine indoiala, crezand că nu va mai merge mult intre ei. La naiba, şi Livia arată atat de bine, că doar i-am văzut o clipă sanii şi au inceput să mă strangă pantalonii.

– Şi pe mine, am răspuns, izbucnind amandoi in ras.

– Ştiu că nu e de ras, nu imi imaginam că voi trăi asta, dar el insistă să o curtez de faţă cu el, ceea ce nu mă deranjează, dar mai mult, să o pipăi, să-i fac avansuri, pentru că asta il excită cel mai tare. A aranajat chiar să vin cu ei la mare, şi să dormim in aceeaşi cameră, dar nu ştiu cum o să fie la noapte. Nu spun că mă deranjează, dar pe ea, da. Am incercat să vorbim puţin despre asta şi spune că nu poate să se gandească la mine ca la un amant, pentru că am fost colegi de liceu, vorba ceea, şi cu atat mai puţin intenţionează să-l inşele pe Radu. Recunoaşte că nu merge ceva intre ei, sexual vorbind, dar că nu e grav.

Hmm, da, poate fi o problemă. Cum naiba să-ţi poţi convinge soţia că, dacă se culcă cu prietenul tău, o să te simţi mai bărbat?

– Mai ales că e foarte puritană, continuă George, chiar mi-a povestit o dată Radu că in ataţia ani de cand sunt impreună, i-a luat-o in gură doar de vreo două ori, şi atunci cand băuse suficient de mult.

– Da, dar oricum e aiurea. Se despart o vreme şi gata. El işi găseşte poate pe altcineva, vede dacă problema e reală sau merge la un medic… 

– Nici nu vrea să audă, răspunde George. Cu atat mai puţin de a o inşela. Amandoi vor să facă totul impreună, dar ajung la a face tot mai puţin. Şi spuse asta razand din nou. Tu eşti singur? Uite, poate, dacă pe mine mă cunoaşte prea bine ca să mă accepte…

– Ha? A, am inţeles unde baţi. O să vină Ana sambătă. Şi nu cred că vă pot ajuta cu ceva… Mi se pare total aiurea o astfel de metodă. deşi Livia e foarte sexi.

– Păi, vezi? Oricum nu se vor supăra dacă te prezint. Şi oricum va trebui să dorm undeva zilele astea, dacă prezenţa mea e un motiv de ceartă intre ei.

– Da, sunt de acord, dar cu partea cu curtatul, chiar că va trebui să am o discuţie serioasă cu Radu, nu mă apuc să-i fac avansuri fetei de faţă cu el şi să mă trezesc cu un pumn in ochi.

– Oricum, te rog să mă ajuţi, mă ruga acum George, de parcă era problema lui.

– Bine, vreau să ii cunosc. Şi George se ridică imediat, să-i se ducă pe plajă şi să-i aducă la masa noastră.

Hmmm, in ce mă băgasem. Unde aseară mă intrebam ce-am să fac, acum mi se propunea (din cate am inţeles) să mă culc cu o necunoscută că să-i fac pe plac soţului ei. Ciudată provocare. Mai ales că ea, sunt sigur, era departe de a fi de acord.

Livia era acum pe saltea, cu costumul de baie tras in jos pană pe şolduri, vorbea cu Radu care stătea intins pe pătură, ii făcea cu mana lui George care se apropia acum de ei, şi era a naibii de frumoasă. Mă pregăteam să mai beau un coniac şi să ii cunosc mai bine…

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …