3 Replies to “Cum poti sa iti faci propriul Magazin Online”

 1. Foarte multa lume cere informatii in privat ,aici nu mai vad pe nima cu comentarii .Cred ca ar trebui sa schimbi pagina si sa-i faci pe cititorii tai sa-ti scrie din nou pe blog ,cum era odata :D .
  Apropos ,mi-a fost dor de tine si daca tot ai scris acest articol ,zi-mi in ce faza esti tu cu magazinul online de care povesteam noi odata …

  1. ar fi de preferat ca toti sa lase comentarii la articol. in acest fel m-ar ajuta atata pe mine cat si pe alti cititori. de asta am si scris acest articol ca sa nu mai dau explicatii in privat. am sa mai scriu pe viitor si ate articole de genul asta.
   cele mai dorite informatii in privat sunt cele cum sa devin om curva mai buna, sau cum pot sa faca sex pe bani multi. sau cele legate de vanzarea virginitatii + multe altele.
   cu magazinul meu sunt pe pauza acum. cand m-am hotarat sa fac acel magazin ma bazam pe banii de la google (in jur de 3000-5000 euro pe luna) care voiam sa-i investesc pe toti in magazin. acum banii care-i am sunt destinati catre alte lucruri.

 2. Vad ca ai postat metode bune de castigat bani! in general gasesti numai prostii despre cum sa faci bani online.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.