Home Femei Cum recunoşti o pitipoanca

Cum recunoşti o pitipoanca

5 min read
0
0
405

Daca e vara si lumea vrea sa plece la mare, m-am gandit sa vin in ajutorul barbatilor. ma jos o sa va explic cum poti recunoaste o pitipoanca.

Pitipoanca
Pitipoanca

Bronzul maro-auriu

Pitipoanca
Pitipoanca

Dacă arunci o privire cât să cuprinzi cea mai mare parte din plajă, vei observa câteva domnişoare mai bronzate decât omul de rând. Nu sunt eu rasistă, ci sunt ele dependente de solar – că doar cum să se afişeze la mare cu pielea brânză de albă?

Bijuteriile, machiajul

Domnişoarele “adepte” acestui trend poartă adesea multe bijuterii voluminoase la plajă – fie la piscină la pe litoral – şi nici măcar aici nu lasă acasă stratul gros de machiaj pe care îl poartă cu atâta mândrie pe faţă. Oricum nu intră în apă, de teamă să nu-şi piardă coafura sau, de ce nu, extensiile.

[contentblock id=9 img=html.png]

Costumele de baie

Se poartă culorile neon vara aceasta, dar piţipoancele vor fi întotdeauna cu un pas înainte. Le recunoşti după costumele trendy, în forme diferite, dar cu multe ştrasuri şi paiete cât mai colorate, cât mai strălucitoare. Ai grijă să nu te uiţi prea mult la ele, ai putea orbi…

Tocurile

Da, chiar şi la mare o piţipoancă suferă la frumuseţe. Adică este în stare să facă o frumuseţe de entorsă mergând cu tocurile de 12 cm prin nisip, doar ca să arate cât de cool sunt ele.

Geanta de plajă

La o astfel de domnişoară nu vei vedea niciodată o geantă de plajă încăpătoare cu tradiţionalul cearceaf şi creme de plajă. În schimb, vei putea observa în mânuţa ei finuţă un clutch sau o gentuţă plic în care abia îi intră telefonul mobil – că doar trebuie să se pozeze cu ceva – şi poate câţiva bani.

Unghiile

Că tot am pomenit trecător de extensii ceva mai sus, de ce să nu vorbesc şi de unghii. Evident, false, lungi şi cât mai colorate. Poate chiar în ton cu costumul de baie şi cu la fel de multe pietricele lucioase.

[contentblock id=10 img=html.png]

Piţipoancele 2.0

Piţipoancele din ultima generaţie vin cu mai multe “accesorii” la purtător, aşa că nu puteam trece cu vederea botoxul din buziţele mai mereu bosumflate că iubi nu face ce vrea ea sau silicoanele din sâni pentru că mama natură nu a fost destul de darnică.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”4674″]

În plus, poţi oricând recunoaşte o  piţipoancă la mare după botul de raţă pe care îl face atunci când stă la poză în poziţii cât mai incitante

[contentblock id=3 img=gcb.png]

Cum recunoşti o pitipoanca 2

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …