Home Aberatii Cum sa dai Inainte cand toate fortele te trag inapoi?

Cum sa dai Inainte cand toate fortele te trag inapoi?

6 min read
0
0
318
Cum sa dai Inainte cand toate fortele te trag inapoi?

De ceva vreme, peste un an de zile mi se intampla chestii foarte ciudate. De cand ma stiu a fost asa, dar ce se intampla in ultimul timp e prea de tot.

Am mai scris pe blog despre acest lucru. Absolut orice am realizat, facut in viata asta a trebuit sa muncesc de 10 sau chiar 100 ori mai mult decat oricine altcineva.

Parca as avea ghinionul sau pe dracu prins de mine si nu reusesc sa scap. Cand zic ca totul e bine, ca am reusit, atunci se intampla ceva “neasteptat” care naruie totul. Ma refer atat pe plan profesional cat si personal.

In 2013, am zis Ok, e 13 asa ca e posibil sa fie cu ghinion pentru mine si nu m-am consumat prea tare. Abia am asteptats a trec in 2014, cu speranta ca totul va fi mai bine, ca voi avea mai mult noroc. Greseala mare, mare de tot.

Cum a inceput anul, au incept si problemele.

  1. In adoua zi din acest an facebook mi-a sters o pagina pe motiv ca este folosita pentru publicitate, cand 99% din cei care ii stiu folosesc paginile pentru publicitate abuziva. Daca avea acolo cateva like-uri nu era mare suparare, dar muncisem mult sa o aduc la peste 50.000 like.
  2. Providerul meu de la un site de travel mi-a blocat contul cu tot cu bani, pe motiv ca foloseam abuziv cereri API. Cand eu nu faceam nimic, totul era bine din punctul meu de vedere. Le-am cerut detalii, dar fara raspuns.

  3. Un provider de hosting mi-a inchis fara sa ma anunte contul pe motiv de phishing. Am pierdtut datele la peste 20 site-uri. la fel am incerat sa cer explicati, dara fara folos. Primeam acelasi mesaj ca ma denunta la autoritatile americane pentru phishing. Chiar daca am incercat sa explic, nimeni nu ma asculta. Macar paypal mi-a dat dreptate cand am cerut banii inapoi. Insa datele la acele site-uri la care am muncit mult, le-am pierdut, asa ca la revedere. Nu ma ami apuc de ele.

  4. blogger imi sterge un site zilele trecute pe motiv “alte abuzuri”. Nu am facut nimic legal, nu am facut spam sau alte rahaturi. Am cerut reconsiderare, dar fara rost. La fel sa dus inca o munca. Datele sau dus si ele.

  5. reteau de publicitate din care scoteam bani frumosi mi-a redus veniturile cu peste 95%. desi am acelasi trafic, fara modificari, etc.

  6. banca care colaboram si-a inchis filiala unde sunt eu si cel mai apropriat bancomat este la peste 100km. Daca vreau sa scot bani de la alt bancomat

care apartine de alta banca ma taxeaza cu un comision minim de 5.65 euro.

Acestea sunt doar o parte.

Ma gandesc unde sa dau, ce sa fac, pentru a reusi si scapa de acest ghinion. Am testat de mule ori , ca sa nu zica lumea ca sunt nebun.

Acum ceva vreme impreuna cu un amic am facut 2 conturi pe o retea sociala. Postam fiecare pe contul lui aceleai chestii. La o luna contul meu suspend si a lui este si acum online.

Orice fac eu cu siguranta se va narui dupa o vreme, cand altii indiferent ce ar face nu au probleme.

Cum dracu sa mai dai inainte cand toate fortele acestei lumi si nu numai, te trag inapoi? Cum mai poti spera la ziua de maine, cum ami poti spera ca totul va fi bine?

Nu mai spun ca de cateva luni am o problema absurda cu justitia. Daca as putea spune aici despre ce este vorba cred ca ati rande si cu curul de mine.

Viata e mare curva.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …