Cum sa faci 1500 euro intr-o singura noapte

Majoritatea romanului castiga intre 150 si 200 euro pe luna. Pentru a castiga 1500 euro trebuie sa munceasca 7-10 luni. Sunt persoane care castiga acesti bani intr’o singura noapte.

[contentblock id=37 img=gcb.png]

vilda si vinnie sunt din suedia si fac video chat. Pana aici nimic deosebit, pentru ca mai toata lumea face acum video chat. Acum 3 zile cred i’am descoperit pe un site de adult chat si pentru ca tipa e super buna m’am uitat la ei ceva timp. In 2 ore cat m’am uitat la ei (timpul este aproximativ) au facut numai putin de 1500 euro, in token fiind 30.000.

Video Chat
Daca te uiti la felul cum arata ea si la ce pula are tipul, plus stilul in care se joaca sau se fute e si normal sa faca acesti bani. Daca daca facem un calcul la jumate din suma, adica 750 euro pe noapte X 30 zile ar veni undeva la 22.500 euro.

Cum sa faci 1500 euro intr-o singura noapte 3
Un muncitor de rand ar castiga acesti bani in aproximativ 9 ani. De aici putem intelege de ce toata lumea trece sa faca video chat. La dracu si eu ma gandesc sa fac video chat si sa nu mai stau cu ochii in calculator sa editez sau sa scriu code, ori sa ma strofoc sa rezolv probleme de server sau scripts.

Cum sa faci 1500 euro intr-o singura noapte 4
 

Care dintre voi faceti videochat fara sa stie prietenii sau familia si cat faceti pe luna?

Sectiunea comentari va sta la dispozitie si puteti scrie sub anonimat.

[contentblock id=32 img=gcb.png]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.