Home Sa Radem Da pizda la toti ca vin teroristii Peste…

Da pizda la toti ca vin teroristii Peste…

4 min read
0
0
228

Da pizda la toti, ca vin teroristii.
Peste tot vezi si auzi de amintarea terorista X, Y, Z. Nu se stie niciodata cand un terorist da peste tine si te duce in lumea de vis. Asa iti recomand sa te futi acum cat poti de mult si cat mai ai timp.

Nu astepta si nu lasa pe maine cand te poti fute astazi.
Ileana are 20 de ani si pana acum a fost o fetita cuminte si cu frica de dumnezeu. Intr-o zi cand sunt atenta privire a parintilor ei, a intrat pe facebook si a vazut un mesaj in engleza care spunea ca trebuie sa te futi ca sa nu mori virgina.

Parintii ei nu stiu engleza asa ca nu au putut sa ii spuna ceva.
Imediat fata a iesit afara fara sa spuna nimic. A plecat si dupa 6 luni se intoare acasa. parintii ei raman muti de uimire ca dupa atata timp fata lor cea iubita si cuminte s-a intors acasa mai frumoasa ca niciodata si nevatamata.
Intrebata unde a fost si ce a facut, aceasta a raspuns ca acum teroristii pot vin sa o ia, ca si-a indeplinit cea mai mare dorinta.

[contentblock id=32]

Parintii ei nu au inteles, dar nu au spus nimic de frica sa nu plece iar de acasa.
Ileana si-a continut o vreme viata normala si asteptand ca in orice clipa, dupa orice colt un terorist sa apara si sa o omoare.
Zilele treceau si nimic nu s-a intamplat.Vazand ca nimic nu se intampla Ileana a inceput sa caute teroristul de dupa colt care o va ucide. Intre timp s-a gandit ca poate nu s-a futut destul si de asta nu o ucide teroristul.

Asa ca de fiecare data cand ileana vedea un barbat dupa colt, mergea si il intreba daca este teroristul, iar cand acesta raspundea ca nu este, aceasta se punea si il futea de nu mai putea merge saracul barbat.

Au trecut 5 ani de atunci si Ileana inca il cauta pe teroristul care o va ucide. A intrebat si futut toti barbatii din oras, cand vazut ca nu il gaseste, a trecut la judet, apoi la tara. Pana in acest moment a facut, futut barbatii din 3 tari.

Cineva sa o ajute sa gaseasca teroristul.

teroristul care fute virgine
teroristul care fute virgine

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Sa Radem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …