Home Aventuri in lumea PROSTITUTIEI Daca mi-ar fi placut banii

Daca mi-ar fi placut banii

5 min read
0
0
355
Daca mi-ar fi placut banii

Daca mi-ar fi placut banii, daca as fi fost disperat dupa ei, atunci cu siguranta as fi fost un om foarte bogat. Daca stai si ma gandesc bine statul Roman, toate ONG-urile care lupta impotriva traficului de carne vie, ar trebuie sa imi plateasca milioane de euro pentru activitatea si rezultatele mele in acest domeniu.

Problema mea este ca nu ma intereseaza banii. Ca orice am ii vreau, visez sa am foarte multi, dar nu fac nimic in aceasta privinta. Sunt lucruri mult mai importante in viata decat banii. In comparatie cu multi oamenii de pe aceasta planeta chiar stiu cum se fac bani multi. Unii din cei care ma cunosc fac multi bani de pe urma sfaturilor mele.

Chiar daca suna ciudat, ma simt mult mai bine cand cineva imi spune un Multumesc din inima decat sa imi dea bani. Si aici este o problema mare. Unele persoane incerca sa profite de pe urma acestei slabiciuni a mea.

Ma uitam asta seara la episodul 2 dintr-un nou serial intitulat The Blacklist. In acest episod o femeie care se da mare luptatoare impotriva traficului de carne vine, in realitate este cel mai mare traficant.

De aici mi-a venit ideea sa scriu acest articol.

Poate mai sus nu ati inteles la ce ma refer. Ei bine EU (analfabetul) am convins prin metodele mele persoanele mai multe fete sa nu ajunga prostituate sau sa cada in mana traficantilor, decat orice ONG guvernamantal sau non-guvernamental. Mi-am facut treaba asa bine incat absolut nici una dintre parti nu si-a dat seama de adevaratele mele intentii. Daca nu ati inteles aici, atunci va explic. Ma refer la ambele parti, adica carnea vie pentru trafic si traficantii. Da, cunosc destui traficanti si am fost unul dintre ei.

Sunt unele persoane care indiferent ce ai face nu le poti convinge. Deci au fost destule fete care nu le-am putut convinge, insa m-am asigurat ca beneficiaza de o anumita siguranta. Adica nu vor fi tratate ca restul fetelor din breasla. Unele dintre ele chiar si-au intemeiat familii si o duc bine, altele inca se mai fut si fac tot felul de tampenii pentru o Doza.

Daca imi placeau banii puteam sa joc rolul femeiei din episodul de mai sus. Mi-ar fi mers foarte bine si poate as fi condus una dintrele cele mai mari retele de trafic de carne vie din Europa.

Cazul din acel episod nu este fictiunesa stiti. Se intampla in realitate si majoritatea celor care “Lupta” impotriva traficului de carne vie, se si ocupa cu asta.

Vorba cuiva: Cea mai buna ascunzatoare este la vedere. Cateva vorbe frumoase, imbracaminte si atitudine adegvata si toti te vor linge in cur, te vor slavi, te vor aplauda, se vor ruga pentru tine si chiar isi vor dona Banii cauzei tale.

Dar mie nu imi plac banii.

Pariu ca nu ai idee ce treaba are poza cu articolul?
Pariu ca nu ai idee ce treaba are poza cu articolul?

 

[subscribe2]

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aventuri in lumea PROSTITUTIEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …