Home Lumea de azi Daca schimbi denumirea nu inseamna ca …

Daca schimbi denumirea nu inseamna ca …

7 min read
0
0
295
Daca schimbi denumirea nu inseamna ca ... 1

Este o moda in ziua de astazi sa schimbam denumirea la un lucru, obiect, actiune pentru ca suna mai bine, dar asta nu inseamna ca schimbam ceva in realitate. Daca esti prost si te redenumesti in Persoana cu Deciente Intelectuale, nu inseamna ca nu mai esti prost. Tot prost vei ramane indiferent ce nume ai alege.

 

Daca esti prostituata si te recomanzi ca Call Girl, Working Girl, tot prostituata vei ramane si nimic nu va schimba asta. Te va face sa te simti mai bine, poate, dar tot o prostituata vei ramane sa stii.

Daca ai a dracului de gras/a si schimbi in Large Girl (Fata larga), sau Femeie cu deciente nutritive, nu inseamna ca grasimea dispare, ci tu vei ramane tot o grasa si nici un NUME nu va schimba acest lucru. Poate daca ai inceta sa mananci atat de mult si ai incepe pentru prima oara in viata ta sa ai grija de tine, vei schimba ceva, in rest nu.

Daca esti Negru vei ramane la fel indiferent ce nume ai alege, gen Persoana de Culoare sau cine stie ce cacaturi iti mai vine in minte.

Daca faci video chat unde iti arati pizda sau pula, dupa caz, chiar daca schimbi numele in Support Girl, Comunication Girl, vei ramane doar video chatista si atat, nimic mai mult.

Daca esti femeie de servici si speli WC si ce mai faci tu pe acolo, crezi ca daca schimbi numele la munca in Asistenta Personala, Ingrijitoare de casa, Support Worker, tot o femeie de servici vei ramane, indiferent ce nume alegi.

Asta se intampla pentru ca cei care cer astfel de denumuri nu se accepta asa cum sunt, nu sutn confortabili in propria piele, in ceea ce fac si pentru a se simti mai bine schimba numele la activitate, dar ma repet, asta nu schimba nimic, in final esti si vei ramane ceea ce esti si ce faci.

Asa ca in pula mea de nenorocitit, nu mai faceti GAT cand cineva ma chiama pe nume, pe ceea ce faceti, ca sunteti exact cum va chiama. Acceptati cu mandrie cine sunteti si ce faceti si viata voastra va fi mai buna. Va promit eu ca as asa va fi.

Asteptati ca lumea sa va accepteti asa cum sunteti, dar nu faceti acest lucru pentru altii, plus cum dracu sa va accepte lumea asa cum sunteti cand nici voi la dracu nu va accptati asa cum sunteti.

Asa ca taci dracului din gura si inghite pana nu mai poti. Ai de ales, ramai asa cum esti si mandru de ceea ce faci sau iti schimbi meseria, infatisarea care sa corespunda cu ceea vrei sa pari in fata altora. Suna bine ce spun? Nu prea ca imediat ti-ai dat seama ca este nevoie de foarte multa munca, asa ca mai bine faci viata un calvar altora decat sa inteprinzi ceva. Stiu ca folosesc cuvinte MARI/DIFICILE dar na… pentru asta exista google si dex online.

Din cauza aceasta multe relatii au probleme si se ajunge la despartire pentru ca unul sau chiar amundoi sunt falsi si vor acceptare de la celalalt cand nici ei nu se accepta sau le place cine sunt. Desigur mai este ca una spui ca vrei si in realitate vrei altceva.

O alta probelma in orice tip de relatie, este ca cei care interactionezi nu vor sa te accepte asa cum esti si asa cum cred sau vor ei. Si de aici foarte multe probleme, despre care putem vorbi cateva luni fara sa ajungem undeva.

Acest lucru se intampla in relatii amoroase si casatorie cand femeia viseaza la ceva anume si vrea sa te transformi in acel ceva. Cand acest lucru se intampla, se trezeste si spune: Cine dracu ii asta langa mine?

 

Daca te imbraci ca o curva nu te supara daca lumea pe strada te va striva Hei Curvo sau iti va pune acest tag, chiar daca nu esti o curva, dar te porti ca o curva.

Pe final:

Vrei Ca EU sa te acceptat asa cum esti sau sa te plac?

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …