Home Lumea de azi De ce apar noi religii, biserici

De ce apar noi religii, biserici

4 min read
0
0
326
De ce apar noi religii, biserici

S-a intrebat oare cineva de ce apar noi religii, biserici in ultimul timp ca ciupercile dupa ploaie? Acu sigur stai si te gandesti daca ti-a trecut prin minte aceast lucru. Nu trece o secunda si deaja iti suna Salam in minte si uiti la tot ce te gandeai.

Mai tineti minte articolul Cum sa devii Zeu?

Cand noi toti 99.99999% punem pret pe bani, care in aceasta lume sunt marka de schimb pentru orice, altii mai despteti si care se gandesc la viitorul lor pun pret pe ceva mult mai valoros, care iti permite sa negociezi . Este vorba de Suflet.

Majoritatea dintre noi nici macar nu accepta ideea ca sufeltul ar exista , dar sa-i mai stim valoarea. Pe lumea cealalta, marka de schimb sunt sufletele, Cu cat ai mai multe si puternice, cu atat o duci mai bine si chiar poti face legea.

In asta sta puterea pe lumea cealalat. Pe asta se bat cele 2 mari puteri de pe lumea cealalta. Dumnezeu si Dracu. Fiecare incearca pe orice cale sa atraga cat ami multe suflete de partea lor. Cu cat au mai multe cu atat au mai multa putere. In acest moment Dumnezeu conduce oarecum in numarul de suflete.

In lumea noastra cat si dincolo totul evoluiaza, emancipeaza. Acum cateva sute de ani ardeai pe rug daca faceai parte din alta religie. Acum, in zilele noastre in fiecare zi apare cate o religie noua. Fiecare din ele umbla dupa acelasi lucru. Suflete.

Noi ca prostii ne lasam amagiti si ii urmam. Nu stim ca pentru CAPII acestor religii nu conteaza banii din aceasta lume, nu conteaza cat de multi bani ne ofera, ceea ce conteaza pentru este sa ne oferim sufletul pe lumea cealalta.

Daca printr-o minune reusesti si atragi de partea ta peste 80% din populatia acestei planete, vei sta la aceiasi masa cu insusi Dumnezeu, creatorul nostru. De faptu tu vei sta in capul mesei si restul se vor inchina tie.

E greu de crezut nu?

Nu trebuie sa ma crezi, ci doar sa pui in practica acest lucru. Daca reusesti ne vom intalni cu siguranta. Fie aici in aceasta lume, fie pe cealalta lume.

Nu uita sa imi oferi un loc de cinste, asa de recunostinta. Daca ajung in Rai ma lasi acolo, daca ajung in Iad sa ma scoti. 😀

Pentru majoritatea care au o minte limitata, tot ce am scris mai sus e o prostie, o blasfemie.

Vom trai si vom vedea cine are dreptate.

[contentblock id=29 img=gcb.png][subscribe2]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …