Home Aberatii De ce devin unii oameni Gay?

De ce devin unii oameni Gay?

5 min read
0
0
383
O varianta pentru problemele tale
O varianta pentru problemele tale

cred ca multi sau intrebat de ce unii oamenii (barbati si femei) aleg sa devina gay, chiar daca nu sunt asa. cei mai multi care aleg aceasta cale sunt persoane care nu se pot integra in societate, in viata de zi cu a heterosexualilor. le este foarte dificil sa intre in contact cu lumea ce-i incojoara. se simt dati deoparte, neintelesi, ca niste ciudati, etc.

Vrei sa fii Gay?
Vrei sa fii Gay?

asa ca aleg varinata cea mai usoara. aleg acea categorie, minoritate care-i accepta asa cum sunt . chiar daca dupa fiecare partida de sex  se urac foarte mult, faptul ca acele persoane i-au accepta acopera scarba de a face sex cu o persoana de acelasi sex.

o persoana care procedea asa si fuge de probleme nu va sta mult nici in aceste minoritati.

mai devreme sau mai tarziu nu isi va mai gasi locul nici aici, asa ca va trebui sa caute altceva.

va trece in pula in pula, pana cand ajunge la ultima varianta. cutitul, streangul, aruncatul de pe un pod.

cunosc un caz foarte recent al unei tipe care imi este amica buna. desi nu e nici urata si nici proasta nu are noroc la barbati. asa ca de ceve vreme a trecut in partea cealalta. acum iese cu o tipa si se declara foarte fericita. spune ca si sexul e mult mai bun. acum nu stiu sa o cred sau nu.

la fel cred ca se va intampla si cu un amic de al meu cat de curand. tipul nu are deloc noroc la femei. adica la nici una care-i place. dupa cateva discutii in gluma cu el de ce nu trece la barbati, i se pare tot mai atractiva ideea.

eu va zic ca se poate iesi din aceasta cusca, inchisoare in care va-ti inschis voi singuri. trebuie doar sa vreti cu adevarat. ce se poate intampla mai rau decat sunteti acum?

ori cat de prost sau urat ai fi sunt sigur ca e cineva pentru tine acolo.

Lesbi arata Hot nu?
Lesbi arata Hot nu?

te consideri urat/a, prost sau proasta? ei bine iti spun ca nu trebuie sa iti faci probleme. trebuie doar sa stii cum sa faci pe cel de langa tine sa se simta bine. pana la urma asta e tot ce conteaza. felul cum ne simtim in orezenta unei persoane.frumusetea, prostia trece pe un loc secunda sau chiar mai departe.

am mai scris pe blog cum poti iesi din aceasta situatie, cum poti sa iti recapeti increderea in tine.

incercati… nu aveti nimic de pierdut. daca totusi vrei sa incercati sexul cu o persoana de acelasi sex sa o faceti din curiozitate si nu din caza ca va obliga situatia, ori alte motive.

in aceste zile nimic nu este prea mult pentru ati satisface placerile personale. aici unde traiesc eu 8 /10 persoane au facut cel putin odata sex cu persoane de acelasi sex. faza e ca aici e la moda acest lucru.

eu inca fac parte din cei 2/10. :D:D sper sa ma pot tine pe pozitii cat mai mult.

kiss all

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …