Despre

De ce ne-am gândit la acest domeniu? Pentru că vrem mai multă  libertate la ceea ce facem/scriem.

Stilul va fi același ca și aici, pentru cei care-l cunosc deja .Diferența este că aici suntem mai multe capete luminate,așa că va exista oareșce diferențe.

Pe această cale putem totodată să facem un anunț și anume : cine vrea să devină autor pe analfabetul.com și are timp să scrie 1-2 articole pe săptămână poate să adere.Pentru cei care vor să scrie sub anonimat ,trebuie doar să spună un nume într-un mesaj privat.

Se vom trata tot felul de subiecte,în funcție de cereri dar și de autor.Vom dezbate subiecte sensibile, vom ajuta virginii si virginele să  încerce plăcerile vieții, vom ajuta oamenii să se cupleze(metode de cucerire),vom dezbate problemele de cuplu,vă vom da ponturi cum poți să ajungi mai repede la un orgasm ,sau cum să-l provoci,dar și multe altele.Se vor scrie din când în când și fantezii pentru voi dar realitate pentru noi,asta pentru a vă provoca în depășirea limitelor voastre.

Toate acestea fiind spuse ,încercăm să fim gazde bune și să nu vă dezamăgim.

Despre 1

Să auzim de bine .

Id-ul meu este https://t.me/analfabetul

Incoming search terms:

22 Replies to “Despre”

 1. Salut. Am de putin timp un blog si inca nu am reusit sa-i fac un banner mai ok. Daca ma poti ajuta in vreun fel, da un semn. Mersi!

 2. as vrea sa cunosc fete ce ofera chat erotic si fac shou gratuit iacobmircea03 e scaypu meu dupa ora 9 seara sint va astept pote finalizam inpreuna

 3. Sunt indragostit de una si am emotii can vb cu ea cum sa procedez cu ea sa nu mai am emotii can vb cu ea si mi-e frica ca nu o voi satisface si vreau sa o fut da parca imi e rusine

  1. Cand o intalnesti te poti gandi ca este o buna prietena sau cel mai bun prieten al tau. In acest fel daca reusesti sa faci asta, vei scapa de rusine si vei fi mult mai relaxat in prezenta ei.

  1. Este si normal, mai ales daca e prima oara cand futi.
   Nu stiu ce varsta are ea sau daca are ceva experienta, dar ai putea sa-i spui adevarul ca e prima oara pentru tine. Pentru multe femei acest lucru este chiar incitant si iti poate creste sansele sa o futi si sa-i placa.
   Cand faci laba te simti rusinat?
   O gura de tuica sau vin rosu nu ar strica, dar vezi sa nu mirosi cand mergi la ea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.