Home Lumea de azi Dragnea un Escobar de Romania

Dragnea un Escobar de Romania

2 min read
0
0
314
Dragnea un Escobar de Romania

Ai auzit bine, #rezist il considera pe Dragnea ca fiind un Escobar de Romania. Ce nu stiu esti este ca aceasta comparatie ii face bine la imagine pentru ca Escobar era un om al poporului care ajuta saracul si care a luptat pentru tara lui.

A construit mii de case, ofera bani fara obligatii la toti cei saraci, a construit stadioane, sustinut echipe de fotbal si multe altele.

Daca nu crezi vezi aici o mica istorie a lu Escobar https://ro.wikipedia.org/wiki/Pablo_Escobar dar recomand sa va informatii si din alte surse mai putin oficiale pentru a vedea realitatea, ce fel de om era.

Veti spune ca Dragnea este un infractor ca si Escobar pentru ca acesta era lider mondial la traficul de droguri, dar si asa comparatia nu ar fi una corecta. Diferetele dintre cele doua caractere sunt foarte mare, plus dragnea de la cateva dosare politice fara o finalizare concreta nu are nimic.

Asa ca #rezist nu ati gasit asocierea corecta care sa-i strice imaginea lu dragnea ci din contra il ajuta, pentru ca lupta pentru poporul Roman. Cine a muncit o zi in viata lui, are o familie stie ca pentru ati sustine si ajuta persoanele dragi uneori e nevoie sa te murdaresti pe maini pentru a lefe o viata frumoasa.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …