Home Lumea de azi Dumnezeu este Gay

Dumnezeu este Gay

4 min read
0
0
343
Dumnezeu este Gay

Multa lumea o sa ma injure, mai ales credinciosii care cred ca orice din lumea asta este o blasfemie. Este adevarat, Dumnezeu este Gay, cel putin asa spune Inside Amy Schumer in primul episod din sezonul doi. Imi place show-ul  Inside Amy Schumer, dar uneori cred ca americanii merg prea departe in promovarea homoxeaulitatii.

Sunt abonat la multe site-uri de stiri atat interne cat si externe. Zi de zi trebuie sa fie cateva articole care promoveaza homosexualitatea. Nu se promoveaza lupta impotriva sida sau alte chestii de genul cum se promoveaza sa ti-o tragi in cur.

Sunt de acord si respect cu orientarea oricarei persoane, dar nu incerca sa imi bagi pe gat ca mie ar putea sa imi placa sa sug pula sau sa ma fur in cur. Ma refer eu ca barbat. Daca vezi ca nu merge asa arunci pastial intr-un show cunoscut ca dumnezeu este gay. Hai sa fi seriosi.

[contentblock id=31 img=iframe.png]

Cum a fost totul.

Amy a fost sunata de o amica ca tipul X cu care a facut sex are herpes si o anunta sa nu faca si ea sex cu el. Amy deaja facuse sex cu el si cum este o persoana cunoscuta nu vrea sa se afiseze cu un herpes in public. Asa ca il roaga pe dumnezeu sa o ajute. Apare dumnezeu si ii spune ca o ajuta daca face niste chestii banale. Dar pentru Amy este mult prea complicat. Asa ca la un moment dat ii spune, daca il poate fute in schimbul ajutorului. La care Dumnezeu spune ca este Gay. 

Va imaginati ca comunitatile gay din intreaga lume au sarit in sus de bucurie cand au auzit asta. Vor folosi aceasta faza sa convinga si mai multe persoane sa devina gay, sa isi legalizeze cauza.

Asa ca fratilor, daca vreti sa va futeti in cur, sa sugeti pula, puteti sa o faceti, dar nu imi invadati capul vaizual, auditiv ca ar trebui sa o fac si eu si ce bine este.

Daca voi decide vreodata sa fac asa ceva, atunci va fi alegerea mea si nu faptul ca ma obligati voi indirect sa o fac.

Asa sugeti pula si lasati-ma in pace.

 

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …