Home Aberatii Ea si laptop-ul

Ea si laptop-ul

6 min read
4
0
404

aseara a venit tipa aia maritata si cu copil pe la mine. dupa ce a sunat la interfon cam 15 minute am auzit si eu si si i-am dat drumu.  a urcat, am poftit-o in casa frumos. eu eram in salon cand a venit ea si vorbeam cu Dianne , Gaby, Andrei legat de facebooksex.eu.  ii spun sa se faca comoda si sa se serveasca cu ce doreste. gaseste totul in bucatarie. daca vrea sa mance ceva sa isi ia de acolo sau o cafea pe care tot acolo o gaseste. a zis ca nu doreste nimic acum. si-a apris o tigara si s-a asezat pe canapea. eu m-am mutat pe fotoliul. la un moemnt dat se ridica se plimba cu scaunul de la biroul (are rotite :D), ma mai intreaba una alta, merge la bucatarie si isi face o cafea, mi- a adus si mie si s-a asezat inapoi pe canapea. eu inca vorbeam foarte apris de proiect cu cei de sus.

dupa vre0o 2 ore jumate de stat asa ma intreaba ce fac pe laptop de sunt asa prins si dece nu vb cu ea, dece nu o bag in seama.

i-am raspuns ce fac si tace.  dupa un moment ma intreaba iar, ca nu o vad ca sta singura pe canapea? eu ii raspund ca da. ea – si e mai important laptopul decat mine? eu – da, in acest moment este. ai facut ceva care sa imi distraga atentia de la ce fac? m-ai facut sa imi doresc sa vina pe canapea langa tine? tu crezi daca pur si simplu stai acolo eu am sa sar pe tine? nu draga. trebui sa ma convingi ca merita sa las un proiect care ar putea sa imi aduca beneficii pentru tine.

tace… nu mai zice nimic….  mai aprinde o tigara.

apoi se muta pe scara care duce la balcon. e langa mine . fumeaza foarte “strengareste” si se intinte pe spate si cu o privire din aia … stiti voi … care cica sa ma faca interesat.

eu ma uit la ea… imi aprind o tigara si o intreb ce face? cei cu zambetul ala si pozitia ei. e zambeste in coltulul gurii si spune cu jumate de gura ca nu e nimic. eu – ok. mai am putin si termin si dupa asta vorbim.

dupa o ora asa am terminat. ii spun ca de acum sunt numai al ei.  acum ma intreaba ce au fost cu vorbele de mai devreme. ii explic iara.  nu prea intelege. imi mai aprind o tigara , ea face la fel…. mai vorbim putin si dupa inca juma de ora ii spun ca sunt cam obosit si as vrea sa ma culc. maine am o zi grea (nu si-a dat seama ca e sambata si muncesc juma de zi…. hihihih). la care ea imi spune ca si ei ii este somn si e putin obosita.  vad ca nu zice nimic de plecat ii spune. poti merge in dormitor sa dormi ca eu termin aici si dorm pe canapea in salon sau in dormitorul de sus.

la care ea : nu…. cred ca merg acasa. atunci eu zic. ok , ne vedem maine la o cafea mai pe sub seara.

dupa 15 minute era plecata….

a plecat , eu m-am apucat de treaba si am avut o seara frumoasa…

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

4 Comments

 1. eu

  30 January 2010 at 17:09

  e bine cand totul se termina cu bine…

  ma bucur ca ai avut o seara frumoasa !

  la fel iti doresc ca si in seara aceasta sa-ti mearga de la superlativ in sus ! 🙂

  Reply

  • analfabetul

   30 January 2010 at 17:12

   asta seara nu prea cred…
   nu ma simt in apele mele…. poate maine.
   multam de urare.

   Reply

 2. CornelT

  31 January 2010 at 08:17

  n-am retinut decat ca fumati….o tigara…… 🙂

  Reply

 3. Lavinnia

  5 February 2010 at 13:10

  Ok , totul s-a rezumat la ”inca o tigara aprinsa” .

  E bine ca nu te-ai aratat interesat de ea !

  Vezi ?! Vezi ?! Asta vor toate femeile .. sa fie moarte barbatii dupa ele , se dau interesante si nu tot timpul le iese ..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …