Home Aberatii esti angajat – si ce fac? nu stiu.

esti angajat – si ce fac? nu stiu.

2 min read
1
0
368

un tip normal, sofer la firma de limuzine. omul stie sa asculte. toti cei pe care ii ducea cu masina vorbeau multe si nevrute. omul nostru a ascultat cu atentie totul si a bagat la cap.

intr-o zi masina pe care era sofer are un accident. e data asfara  de la firma de limuzine. se intalneste intr-o zi cu unul din oamenii care ii ducea cu limuzina. l-a auzit din greseala ca vorbea despre o afacare. omul nostru ii da un sfat care a si mers. peste 2 saptamani se intalneste iar cu el. ii spune sa-l angajeze. omul de afaceri ii spune ca nu are un post liber. omul nostru ii spune ca sa ii dea o sansa. va munci 6 luni fara salariu. daca se dovedeste bun, ii plateste cele 6 luni cu salariul pe care vrea el si il angajeaza cu acte in regula. omul de afaceri nu spune nimic.

intr-o zi se intalnesc in lift amundoi. omul de afaceri ii spune ca e angajat. omul nostru il intreaba ca ce. omul de afaceri ii spune ca nu stie. o sa vada cu timpul la ce o sa-l puna.

ajunge la birou, ii da o asistenta, masina si sofer de serviciu.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

One Comment

  1. […] mariaFacebook Privacy Tips: 9 Ways To Protect Your Privacy On Facebook – Versiunea in englezaAboutesti angajat – si ce fac? nu stiu.+18! Videoclip: Puya ft. Alex – Sus Pe Barmerg sa vad Avatar la […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Sex in public la protestele din bucuresti

Protestele sunt o sansa de a face sex, de senzatii tari pentru unele persoane. Se pare ca …