Home Aberatii esti angajat – si ce fac? nu stiu.

esti angajat – si ce fac? nu stiu.

2 min read
1
0
352

un tip normal, sofer la firma de limuzine. omul stie sa asculte. toti cei pe care ii ducea cu masina vorbeau multe si nevrute. omul nostru a ascultat cu atentie totul si a bagat la cap.

intr-o zi masina pe care era sofer are un accident. e data asfara  de la firma de limuzine. se intalneste intr-o zi cu unul din oamenii care ii ducea cu limuzina. l-a auzit din greseala ca vorbea despre o afacare. omul nostru ii da un sfat care a si mers. peste 2 saptamani se intalneste iar cu el. ii spune sa-l angajeze. omul de afaceri ii spune ca nu are un post liber. omul nostru ii spune ca sa ii dea o sansa. va munci 6 luni fara salariu. daca se dovedeste bun, ii plateste cele 6 luni cu salariul pe care vrea el si il angajeaza cu acte in regula. omul de afaceri nu spune nimic.

intr-o zi se intalnesc in lift amundoi. omul de afaceri ii spune ca e angajat. omul nostru il intreaba ca ce. omul de afaceri ii spune ca nu stie. o sa vada cu timpul la ce o sa-l puna.

ajunge la birou, ii da o asistenta, masina si sofer de serviciu.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

One Comment

  1. […] mariaFacebook Privacy Tips: 9 Ways To Protect Your Privacy On Facebook – Versiunea in englezaAboutesti angajat – si ce fac? nu stiu.+18! Videoclip: Puya ft. Alex – Sus Pe Barmerg sa vad Avatar la […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …