12 Comments

 1. …Daca Nu Esti Nu Citit Te Rog”
  Am auzit io că ai picat la bac, dar nu am crezut , pe-sub Mika , enjinira !
  Ştii chestia cu virginitatea nu se referă numai la himenu gajicilor sau aţa pulii, humanitatea poa să fie virgină şi intelectual(văzut’ai la bac-ul di anu ăsta) , în alte găuri înconjurate sau nu de păr se pot face băgări de sculă, şi virginitate di pădure tropical temperată- te întorci tu primul – aşa că mai rectifică prin esenţe . Sau fă alt text, dacă tot vrei bani —- internetauţi.
  Nu ştiu să pun gîlme gabene .
  “Copyright © 2011 Analfabetul Blog All Rights Reserved”- pă stînga nu o ţii ????
  Frecţii, ca să ajungi la mine , trebe , dezaccesare din 4 mailuri şi dacă am chef copy-paste cît vrea moşchii mei .
  Da di şi e cu aşteptare , că la Mika apare direct ce am comentat .
  Ai o frică ?

 2. hey….i’m still a virgin at 21 :D and i intend to sell it
  Am citit despre o tipa de 28 de ani din Ecuador care s-a vandut pt 2,8 mil.$ :D…nu sunt de acord cu tine knd afirmi k dak esti mai batrana iti scade pretul……that’s so false…din contra..dak esti virgina.. stiu eu la 27 de ani…atunci chiar esti ceva RARISIM……mai ales in ziua de azi knd fetele se f** de pe la 13 14 ani :))

  1. este gresit.
   cand cineva aude ca ai 27 de ani si inca mai esti virgina se vor gandi ca este ceva ineregula cu tine. raritate, da este. dar asta nu inseamna ca este si foarte scump. nu e la fel ca vinul.

   dupa cum am spus pretul se calculeaza in functie de multi factori. in unele cazuri o tipa de 27 de ani virgina poate lua mai multi bani ca una de 15 ani. dar asta e o raritate.

  2. Hey same thing ! Si eu am tot 21 si ma gandeam serios la treaba asta! Lasa-mi niste date de contact poate putem discuta despre asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: