Home Femei Examenul oral: Ce NU trebuie să faci niciodată când îi oferi iubitului tău o felaţie

Examenul oral: Ce NU trebuie să faci niciodată când îi oferi iubitului tău o felaţie

6 min read
0
0
375
Examenul oral: Ce NU trebuie să faci niciodată când îi oferi iubitului tău o felaţie 1

Nu cu dinţii

Nimic nu strică o felaţie mai repede decât atingerea neplăcută a dinţilor tăi pe organul lui genital sau o muşcătură în cel mai nepotrivit dintre locuri. Arta felaţiei se bazează în primul rând pe delicateţea cu care-ţi “înfăşori” buzele în jurul penisului lui, acoperindu-ţi dinţii şi evitând contactul lor direct cu pielea.

Schimbările de ritm

Multe femei cred că, cu cât vor fi mai rapide şi sălbatice, cu atât partenerii lor vor ajunge mai curând la punctul culminant. Adevărata plăcere se regăseşte însă într-un ritm constant, înnebunitor al sexului oral. Pune accent pe experienţă şi efectiv savurează, nu te grăbi să ajungi la… destinaţie. Dacă iubitului / soţului tău îi place ce faci – şi vei şti că-i place după sunetele pe care le scoate – nu te opri. Nu schimba ritmul brusc în niciun caz, trecând de la foarte lent la rapiditate maximă. Nu asta îşi doreşte, crede-mă!

Neatenţie cu testiculele

Această parte sensibilă a trupului lui trebuie răsfăţată întocmai ca penisul, poate chiar mai mult. Este o zonă erogenă pentru orice bărbat, deci joacă-te, explorează, dar fă-o cu maximum de delicateţe. Dacă tragi prea tare de “comorile” lui sau i le muşti din greşeală, nu numai că nu va fi încântat, dar chiar s-ar putea să i se taie cheful de sex din pricina durerii.

Prea puţină lubrifiere

Un blowjob reuşit presupune salivă suficientă. Dacă ai gura prea uscată, membrul lui pur şi simplu nu va aluneca aşa cum trebuie printre buzele tale, iar iubitul tău va avea o senzaţie neplăcută, de aspru şi neprimitor. Linge-i penisul de sus până jos, umezeşte-l bine cu salivă şi abia apoi treci la acţiune cu adevărat. Pentru sex oral protejat, prezervativele cu arome sunt o idee foarte bună şi au şi lubrifierea (aproape) asigurată.

Nu e cazul să te îneci

Sexul oral cere nişte răbdare şi tehnică, deci nu te arunca la… mai mult decât poţi duce. Iubitul tău se va simţi prost dacă te vede înecându-te sau rămânând fără aer în încercarea de-a face un “deep throat” pentru care nu eşti pregătită încă. Ca orice practică sexuală, blowjob-ul trebuie luat dreptat, trebuie să te obişnuieşti şi să te simţi confortabil înainte de-a trece la următorul nivel.

Niciodată fără pasiune

Sexul oral ar trebui să fie ceva plăcut – şi nu numai pentru el. Dacă nu faci ce faci cu toată inima, partenerul tău va simţi. Nu trebuie să fii o profesionistă sau să ştii cele mai excentrice tehnici, e de ajuns ca el să simtă că îi doreşti şi îi savurezi fiecare parte din trup. Întreabă-l ce îi place şi ce nu… şi acţionează în consecinţă.

Refuză politicos

Dacă nu ai chef să-i faci sex oral într-o anume seară, spune-i sincer. Decât să faci ceva ce nu-ţi doreşti cu adevărat, mai bine o lăsaţi pe altă dată. Dacă el îţi propune să înghiţi şi tu nu vrei, nu-i trânti o replică de genul “Cum să fac aşa ceva?! E scârbos!”. Se va simţi mai mult decât jignit. Abodează problema ceva mai delicat, spunându-i “Nu mă simt pregătită pentru asta” sau “Nu te supăra, dar nu este ceva ce-mi doresc să fac”.

[contentblock id=23 img=gcb.png][contentblock id=20 img=gcb.png][subscribe2]

 • Tine-ma de mana

  Tine-ma de mana

  Vala si Dani formeaza un cuplu de foate multi ani. Se iubesc foarte mult, de asta s-au si …
 • Cum se fute in gura o femeie

  Cum se fute in gura o femeie

  In mai multe articole am spus ca imi place mai mult sa fut in gura decat sa mi se suga pul…
 • Gay sex – Cum fac sex

  Gay sex – Cum fac sex

  Gay sex – Cum fac sex O intrebare adresa unui esantion de 2000 pe persoane daca stiu…
 • La prima intalnire

  Oare a mers bine de la prima intalnire? Voi ce parere aveti? …
 • Sistem automat de facut Sex Oral 10

  Sistem automat de facut Sex Oral

  Sex Oral Nu stiu daca este cineva care sa nu adore sexul oral. Fie ca ti se face sau faci …
 • Dilema unor curvulite de 12 ani 23

  Dilema unor curvulite de 12 ani

  Astazi treceam prin parc si pe o banca 3 fetite care nu cred ca aveau mai mult de 12 ani d…
Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …