Aberatii, ce fac eu, Critica, Femei, Lumea de azi

Fata frumoasa care are cont pe Facebook

Job-ul meu imi permite sa am acces la multe conturi ale altor persoane  de e-mail Facebook, google plus si alte retele sociale.

Printre aceste persoane la care am acces pe conturile lor se numara si multe fete, femei foarte frumoase. Ce am vazut pe aceste conturi am ramas masca, flipat, blocat, tampit, etc.

Voiam sa scriu despre acest subiect de mult, dar ori nu am avut timp, ori am uitat. Astazi insa o buna prietena m-a rugat sa-i setez blogul, curatare, instalare, optimizare si alte chestii care le fac eu. A trebui sa stau pe contul ei cam 2 ore pana am terminat ce am avut de facut. Ea este o fata foarte frumoasa, este fotomodel cu contracte atat in Romania cat si in  afara ei. In special in America.

Cum m-am logat pe facebook, nici bine nu s-a incarcat pagina ca sa si deschis 20 de mii de ferestre de chat, alte mii de cereri de prietenie, mesaje cu sutele si nu mai zic de notificari. Sa vrei sa citesti toate mesajele sau sa spui la toti un simplu “BUNA” ti-ar lua o zi intreaga.  Hai ca pana aci nu este chiar asa grav pentru unii. Pe mine m-ar stresa toate aceste chaturi, mesaje, etc.

Problema  este ca din 1000 de mesaje sau chat-uri deschise doar un mesaj si asta daca ai noroc este civilizat, mai de doamne ajuta. restul sunt mesaje porcoase, mesaje care nu fac o faima buna noua barbatilor.

Mesaje de genul: Vrei sa facem sex, vrei sa te futi cu mine, hai la mine sa te fut, cati bani vrei ca  sa te fut si eu odata, fa curvo, sa te futa cainii de curva ordinara, fa panaramo, am X6 vrei sa ne futem + multe alte injurii.

Oare acesti barbati care scriu aceste mesaje se si astepta sa primeasca raspuns? Cred ei oare ca prin astfel de mesaje, metode or sa ajunga in chilotii ei, sa o futa, sa-i dea la muie si ce mai scriu ei acolo ca vor. Eu nu cred. Daca prin aburd unul primeste raspuns si reuseste sa futa o astfel de fata prin aceasta metoda, atunci EU, Analfabetul trebuie sa imi revizuiesc tot ce stiu legat de agatat, femei, etc.

Cred ca este foarte obositor chiar stresant pentru o femeie frumoasa sa aiba cont pe o retea sociala. Va spun eu in 2 ore mi-am facut zece mii de draci.

Deci daca esti fata frumoasa, mai bine stai in banca ta si nu iti deschide un cont pe o retea sociala. sau daca totusi vrei iti recomand sa-l faci super privat.

Pentru care care se fut pe bani este ca si cum Dumnezeu le-a pus mana in cap. Iti imaginezi ca una care s fute pe bani se va bucura de astfel de mesaje si va raspunde la toate cu numarul de telefon si pretul care-l cere.

[contentblock id=26 img=gcb.png]


 

[contentblock id=6 img=gcb.png]

12 Comments

 1. Si eu tot asa patesc, numai o gramada de porcarii primesc prin mail si prin facebook si peste tot. E tare enervant. Dar problema e ca nu poti face aproape nimic.

 2. Am uitat sa spun ca toata lumea are nevoie de un cont de socializare sau ceva de genu, pentru ca aceste lucruri au devenit niste lucruri de care practic nu ne putem lipsi. Dar ar trebui cautat o modalitate ca cei neserios sa nu aiba acces acolo.

  1. Se poate face ceva in privinta asta s stii. Iti poti seta contul de facebook privat. In acest fel iti poate vedea si trimite mesaj doar un grup restrans de oamenii.

 3. Nu mi se pare cu cei care injura sau cei care au texte urate . Dar si unele fete sunt de vina pentru ca posteaza poze indecente. Barbatu e menit sa incerce :)

 4. Sunteti invidiosi! E bine sa mai fie si niste frumuseti pe facebook, doar v-oti fi saturat de sarmale si cozonaci. S-a trecut la asta, de la steaguri si fasole cu ciolan. :)))

 5. Iaca, de frica dracilor nu-mi fac io singur cont pe Facebool-ul ăla! Să vină nepotu cu … setările!
  În ideea mesajelor şi solicitărilor …porcoase , sunt pe principiul “hai să te văd la randevu” ; l-am aplicat într-un mod mai special, în perioada mult anterioară cînd fata şi cu măsa se jucau incognito cu poze false, pe un site (nu mai ştiu care, ….memorie proastă), fata avea peste 20 şi nevasta peste 40, cam prin 2000, cînd eu eram încă în ţară cu drumuri multe la lucrări(sau căutam torţionarii neamului meu,pentru “corecţii” ) şi foarte des cu pălmaşii după mine (constructori- români şi ţigani unguri).
  Uneori veneau cu deplasarea şi dumnealor …fetele şi le vedeam activitatea netului, cu solicitări de întîlniri în diferite oraşe ale patriei. Le-am lăsat la întîlniri ca să vadă ce le poate capu la …ăia şi de distracţie. Întotdeauna ,eram puţin mai în ….lateral cu băieţii la o beutură. Din 10 cazuri numai unul era cuminţel, toţi ceilalţi începeau solicitările de la propoziţia nr 5 , şi la fată şi la măsa! Uneori numai unul era la vedere, alţi vreo 3-4 ,aşteptau “poşta” la proaste !
  E acum logic pentru tine(şi alţi cititori) că urma o pumneală cu spitalizare , pentru acostare de persoane şi probabil o liniştire pentru un timp a indivizilor plini de sămînţă de futut ….puştoaice şi mature , pi digeaba!
  Plăteau cu vîrf şi îndesat, inclusiv biştarii consumaţiei ,plus amenzile poli miliţiei dacă apăreau prin zonă.
  Cei mai mulţumiţi erau bozgorii mei : beau gratis şi băteau români ! (să o socotiţi glumă că’s băieţi buni,harnici ,cu mult bun simţ, mi-au fost muncitori pe şantierele comunismului …şi ei şi părinţii lor, pe unii îi am şi acum , aici în Croaţia)
  Am făcut o pauză de scris ca să întreb pe unul din cei bătrîni la cîte caftele a participat: vreo 30 ! Cred că au fost peste 50 !
  Înainte de solicitările pe internet, erau acostările pe trotuar , fluierăturile ,jargonul , pis-pis , şi cam la fel am procedat ,fiind singur la plimbare prin tîrguri şi muncipii.
  (pentru ştiinţa altora , huiduma din mine are 100 de kile şi vreo 2m pe h mare,muncitor pălmaş mulţi ani de zile ca fierar betonist(cînd eram elev-student), ….)
  Cam la fel am procedat şi cînd eram numai în prietenie cu actuala soţie, tînăr ….. elev-student. Unul din prietenii de escaladă-munte-drumeţii , a fost …încasator , cînd mi-a spus iubita că i-a pipăit fesele la un dans ; ….suntem prieteni din copilărie !
  “Patentul” ăsta l-au aplicat şi alţii, inclusiv prietenul … încasator, cînd i-a crescut …. fata ! !
  “Bătaia e ruptă din rai!” , e sfîntă şi creştină !

  1. Dacă are două cîştigă dublu sau e cu reducere la pachet ?
   Rectul nu face parte din categoria păsărici , dar se pune la aritmetica !
   hai bre brosere că vrea să schimb foaia…

 6. Iti citesc blogul de multa vreme, si pot doar sa zic ca e foarte amuzant, vreau sa vad ce scrii si maine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: