Femei pentru care ai face orice si ai plati oricat

Sunt femei in aceasta lume, atat de frumoase, interesante, sexy, atragagoare, incat ai face orice pentru ele, ai plati orice suma de bani sa petreci cateva momente.

[contentblock id=36 img=gcb.png]
Ce este mai periculos, e o femeie care este constienta de toate acestea. In acest moment, viata ta, s-a dus, tu nu ca individ nu mai existi. Am ggasit aseara pe un site pozele la o bunaciune, care m-a facut sa ma crucesc. Imi venea sa intru in monitor a o pot atinge. Aceasta este escorta si oricat am zis eu ca nu voi plati curvele, pentru aceasta voi face o exceptie, imediat ce ajung in Romania.

Asta daca nu cumva ma inebuneste asa tare sa ajung mai repede in bucuresti.

Toate formele acestei femei parca sunt trase de cel mai bun arhitect din lume. Nu cred ca poti gasi un cusur la aceasta femei. te uiti la o poza cu ea si pur si simplu inebunesti. Daca are acest efect cand te uiti la o poza cu ea, dar cand o vezi fata in fata.

Daca nu as fi de piatra, as putea spune ca m-am indragostit lulea, dar din pacate nu pot spune acest lucru. Mai rau ar fi sa ma indragostesc si sa nu o pot avea sau sa nu imi permit macar odata pe luna sa petrec o noapte cu ea.

Nu am sunat-o sa o intreb cat cere pentru o ora, pentru ca imi este teama sa nu ma faca sa merg la bucuresti cu primul avion.

cea mai frumoasa femeie din lume

 

Cand va uitati la aceasta poza nu inebuniti? Cand vezi acesti sani superbi, acele trasaturi ale fetei, zambetul, picioarele, ochii care te invita si te face sa te gandeste la toate fanteziile care iti pot trece prin cap, este imposibil sa nu o iubesti, sa o doresti.

Prea sexy pentru secolul acesta

 

Nu stiu daca ese doar in capul meu, de asta as vrea sa imi spuneti si voi daca e asa cum o vad eu. uneori poti fi orbit de unele chestii si poate asta fac eu in acest caz.

O alta intrebare ar fi, tu ai futeo si daca da cat ai fi dispus sa platesti?

[contentblock id=32 img=gcb.png]

One Reply to “Femei pentru care ai face orice si ai plati oricat”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.