Home Femei Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte „femei”!

Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte „femei”!

4 min read
0
0
185
Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte „femei”! 1

Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte „femei”! Îți repet!

Coaie, nu mai purta pantaloni atât de mulați că ți se strivesc coaiele! (scuze repetiția) Și dacă ți se strivesc, chiar nu mai rămâne nimic masculin la tine. Ia-o logic și-ai să vezi că am dreptate.

Nu îți mai da unghiile cu lac, jucând cartea metrosexualului. Lasă-ți dracului sprâncenele alea mai groase, că le ai mai subțiri decât femeile și e haios ca naiba! Chiar și cele cu nike-uri deasupra ochilor sunt invidioase pe tine.

Da-le-n mă-sa de tricouri-fustiță și pantaloni cu turul lăsat de pânză ce te fac să arăți caraghios. Parcă te-ai căcat pe tine, așa arăți în pantalonii ăia. Nu ești deloc ”trendi”, să mor eu!

Nu-ți mai sufleca pantalonii până la genunchi, etalându-ți glezna fină și gamba proaspăt epilată. Dacă mă uit doar la picioare, jur că te confund cu o ea. Termină cu glumele astea!

Încetează să crezi că barba de un cot te face mai bărbat. Păi cum, mă, nene? Cum să crezi că barba chiar te face mai bărbat când arăți ca un micuț fundaș, gata să fie sodomizat? Pe tine te poartă barba, nu tu pe ea.

Nu-ți mai lua atât de multe creme, încât orice femeie începe să te invidieze. Nu te isteriza că ți-a ieșit un coș cât un nas fix pe … nas. Dă-l dracului că trece el!

Lasă-le pe femei să fie femei, lasă-le să se plângă de coșuri, de părul rebel, de firele albe, de părul de pe picioare, de durerile epilatorului. Lasă-le pe ele să fie feminine, tu rămâi așa cum te-ai născut. Cu coaie.Te-ai născut bărbat, rămâi așa dacă asta este ce-ți dorești să fii!

P.S.: nu-mi băga placa cu bărbatul îngrijit, că și eu sunt îngrijit, dar doar mă spăl, mă îmbrac decent, mă parfumez cu măsură, îmi bag două grame de ceară în cap, mă pensez când încep să am, în loc de două sprâncene, una și mă tund – îngrijitul e una, să porți pizdă și barbă e cu totul altceva, șefule!

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Femei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …