Home Femei Femeile se împart în două mari categorii

Femeile se împart în două mari categorii

5 min read
7
0
240
Femeile se împart în două mari categorii 1

‎”Asta e problema cu voi, femeile, spune el aprinzându-şi o ţigară. Credeţi că sexul e cheia pentru a ţine un bărbat alături, iar când vă daţi seama că aţi făcut calculele greşit, că nu “toţi sunt la fel”, vă simţiţi pierdute. Eu vă împart în două mari categorii…şi excepţiile, dar despre ele vom vorbi mai târziu.

Pe de o parte sunt cele care îşi oferă trupul cu uşurinţă, vampele, femeile sigure pe ele, care ştiu că atunci când merg pe stradă său intră într-o încăpere bărbaţii le dezbraca din priviri şi se excită numai la gândul că le-ar putea avea fie chiar şi pentru o noapte. Ele sunt femeile trofeu, care se complac în ipostaza asta şi pe care masculii plini de ei le ţin la braţ cu aceeaşi mândrie cu care ar purta un Rolex, femeile care cred că un trup sculptat că de Michelangelo şi o fată de zeiţa sunt de ajuns pentru a oferi unui bărbat tot ceea ce are nevoie. Am avut şi eu destule ca ele la viaţa mea, m-am bucurat de perfecţiunea trupului lor nopţi întregi, însă nu s-au trezit alături de mine dimineaţa. Mă mai amuz singur câteodată gândindu-mă oare cum poate o astfel de femeie să ridice un bărbat aflat la pământ? Îi mai arăta un sân? Îi provoacă o erecţie?! Ce ştie ea despre cum se alina un suflet…

Trage cu poftă din ţigară şi continuă. Pe de cealaltă parte sunt visătoarele… femeile dulci pe care-ţi place să le ai în preajmă, care ştiu să-ţi spună lucrurile potrivite, femei sensibile, care ştiu să ofere şi care nu aşteaptă de la tine mai mult decât pot oferi. Şi pot oferi mult…mai ales iubire. Ele nu sunt neapărat mai puţin atrăgătoare, dar registrul lor sufletesc este cu totul altul, sunt calde, afectuoase, sunt femei care funcţionează cu iubire , care vibrează la o simplă mângâiere sau la un gest frumos. Totodată ele sunt naivele care aşteaptă ca bărbatul să se îndrăgostească de sufletul lor, care îşi impun limite şi nu trăiesc clipa alături pentru că aşteaptă momentul perfect. Dracu’ să-l ia de moment! Spune el în timp ce stinge ţigara. De ce aş aştepta momentul perfect dacă eu vreau acum să fiu cu tine, dacă viaţa-mi pulseaza-n vene de dorinţa pentru tine? Ce femei perfecte ar fi dacă şi-ar permite pentru o clipă să se dezbrace de prejudecăţi şi ar respira în voie, dacă şi-ar oferi un moment de rătăcire.

În fine, spune el resemnat, aşa dispare interesul lui şi apar frustrările ei. Cele mai multe poveşti se sfârşesc dinainte să înceapă. Hai, mai da un foc aicea!”

Tu? Din care categorie faci parte?

 

via Jurnalul Eve

[contentblock id=26 img=gcb.png][subscribe2]

 • De ce plang Femeile? 2

  De ce plang Femeile?

  Un băieţel a întrebat-o pe mama lui : -De ce plângi ? -Pentru că sunt femeie; i-a răspuns …
 • Cum fac sex femeile bune la pat 3

  Cum fac sex femeile bune la pat

  Ce inseamna femeie buna la pat? In primul rand, ideea de “buna la pat” difera …
 • Femeile din ziua de azi

  Sa mai zica lumea ca nu am dreptate cand spun ca femeile una spun si alta vor. Acest clip …
Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Femei

7 Comments

 1. daniel

  9 January 2013 at 17:52

  cred ca e o impartire cam abrupta. nu sunt doar 2 categorii.. sunt si multe, multe nuante.

  Reply

 2. Mika

  10 January 2013 at 08:39

  Ca de obicei nu ma pot abtine .
  Vroiam sa te intreb si prima oara cand am comentat pe face,insa acolo am lasat alt comentariu …
  ” femei care îşi oferă trupul cu uşurinţă, vampele, femeile sigure pe ele”
  O femeie sigura pe ea , nu inseamna neaparat ca e si vampa sau usuratica…
  ” Pe de cealaltă parte sunt visătoarele… femeile dulci pe care-ţi place să le ai în preajmă, care ştiu să-ţi spună lucrurile potrivite, femei sensibile, care ştiu să ofere…sa iubesca ”
  Si aici e un amalgam de cuvinte…Femeile visatoare viseaza Feti Frumosi , romantism, iubiri siropoase si te asigur ca nu ai vrea una din aia in preajma ta.

  Femeile se impart in doua categorii, cum spuneai in alte articole : curve proaste si curve destepte….sau in femei puternice si slabe de caracter, femei ambitioase si delasatoare …insa ceea ce ne-ai prezentat in articol nu prea ai legatura.
  Cred ca ai vrut sa spui mai multe, sa faci mai multe articole si le-ai comprimat intr-unul. 😀
  PUPICI 😉

  Reply

 3. Geo

  12 January 2013 at 10:55

  Astept varianta mai detailata 😉

  Reply

 4. Andrei

  24 January 2013 at 15:53

  un articol care mi-a facut ziua mai buna si care m-a facut sa inteleg ca nu sunt singurul care intr-o oare care masura este de aceeasi parere si cu aceleasi experiente consumate.

  Reply

 5. Tiby

  31 January 2013 at 12:33

  Sunt mai multe categorii nu doar 2…

  Reply

 6. Sandu

  24 February 2013 at 16:53

  Chiar recent am cunoscut o femeie de categoria a II a:)

  Reply

 7. Visez

  24 April 2013 at 21:09

  Tiby detaliaza putin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …