Fetita de 16 ani care face sex in 3

Vuieste netul de cateva zile, de cand stirileprotv au publicat un articol unde o panarama de reporter scrie un cacat de articol legat de o tanara din braila care are un blog.
Tot articolul este pentru a promova inca un site al mediapro si anume infobraila. Articolul este o panarama dar se pare ca prostiea a pus botul. Majoritatea site-urilor de stiri si bloguri au preluat articolul.
O chiama raluka si este din braila.Scrie despre sex si are doar 16 ani. Ca Ralika mai sunt o multime de fetite care scriu despre sex. Unele propriile intamplari, alte doar fantezii. 
[contentblock id=31 img=iframe.png]
Mai sunt si cele care vor sa se ascunda si spun ca totul este pura fantezie si nu are treaba cu realitatea.  
Din ce am citit pe net, Raluka este o fetita de bani gata, care calatoreste mult si adora sexul la nebunie. De cand a publicat ptotv acel articol, contul Instagram nu ami este accesibil si la fel si cel de pe facebook.
Ori le-a sters, ori le-a trecut la privat.
Pentru mine nu este ceva iesit din comun, insa ma enerveaza metoda folosita de marile site-uri de stiri pentru a-si promova site-urile si cums e folosesc de sex pentru asta. 
Eu sunt analfabet si te astepti sa scriu super naspa, dar nu te astepti la un reporter care lucreaza la un site de stiri precum protv.
Fetita de 16 ani care face sex in 3 1
Ce descoperire a facut reporterul pulii, ca sexul vinde in Romania. Bai, panarama de om, sexul vinde oriunde. Ar trebuie sa te uiti pe toate site-urile de stiri din romania si nu numai sa vezi ca majoritatea articolelor sunt cu si despre sex.
Mai multe info legat de Raluka gasiti aici  http://diamantesinarcotice.wordpress.com/about/
Eu m-am abonat la blogul ei. Am citit 2 articole si imi place cum scrie. Nu ma intereseaza ca e fetita, barbat, sau doar o campanie de promovare.
Atat timp cat scrie bine, imi place ceea ce cites, restul nu mai conteaza.
 
Rusine protv inca odata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.