Critica, Lumea de azi, Metode de Agatat

Fetite pe Facebook cauta pula

Facebook nu mai este de mult un loc unde tii legatura cu familia sau persoanele apropiate. In zilele noastre facebook este folosit mai mult pentru prezentare, promovare. Fetitele, curvele si0au dat seama de potential si folosesc facebook la maxim.

[contentblock id=37 img=gcb.png]

Sunt inscris in multe grupuri pe facebook. Cred ca cel mai mare are undeva la 600.000 membri. Pe unele din aceste grupuri vezi o gramada de poze de la fetite care se prezinta/promoveaza mascat in tinute sumare.

Fetita de mai jos a postat pe mai multe grupuri o poza unde  intreba userii sa ghiceasca cati ani are. La felul cum arata zici ca este majora, dar se pare ca are undeva la 13 ani. Se pare ca cineva din cei peste 4700 care au comentat a ghicit varsta.

Premiul oferit de fetita pe facebook, a fost un chat privat cu ea. Ce poate intelege lumea cand vede o astfel de poza si premiul pus in joc. Daca ghiceam eu si discutam cu ea in privat si parintii ei ar fi vazut acest lucru, m-ar acuza de pedofilie nu?

fetita pe facebook

La fel si fetita din poza, care cere saraca o nota. Imbracata sumar in acest selfie ce nota ai putea sa ii dai? va imaginati cati din cei care au vazut postarea au dat click pe adauga prieten si apoi click pe trimite mesaj.

Ce fac ele cu toti cei care le contacteaza numai ele stiu. Personal cred ca este doar o forma mascata de a se vinde si face un ban de suc [g] si poate daca este norocoasa, poate gaseste un sponsor.

Fetite pe Facebook cauta pula 1

Adevarul ca si noi suntem prosti. Vedem o fetita aproape goala pe facebook, imediat sarim cu un like, coment si un mesaj scurt in care ne aratam intentiile. Cand simti ca esti dorit, e si normal sa pui reguli, sa ti se urce rahatul la cap. Sunt destui fraieri in lumea asta care sa puna botul la aceste vrajeli de doi bani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: