Home Fata Din Vis Fructul interzis – Un zambet, o privire….

Fructul interzis – Un zambet, o privire….

3 min read
1
0
177
Fructul interzis - Un zambet, o privire.... 1

O vezi pe strada prima data in treacat. Intorci capul dupa ea discret ca sa nu te vada, desi dorinta ta de a o privi e nebuna. Treci a doua zi prin acelasi loc, la aceiasi ora sperand sa o vezi iar. Soarta iti surade si exact la aceiasi ora, loc Ea trece iar. De data asta te asezi intr-un loc mai retras ca sa o poti privi mai mult timp si mai bine. O vezi cum paseste, cum zambeste celor care-i intalneste, felul cum isi trece degetele prin par, felul cum priveste, cum se misca, totul. O vezi cum se uita in stanga si in dreapta, inainte si inapoi, de parca ar cauta ceva sau pe cineva. Esti prea prins de privirea si zambetul ei ca sa stii ce cauta.

fructul interzis

A trecut deaja o luna si esti zi de zi in acelasi loc, la aceiasi ora. Ea zi de zi este acolo, parca special pentru tine. In fiecare zi isi face ceva diferit la par si aceiasi floare un mana care o miroase regulat.

Tu esti prea prins de privirea si zambetul ei si stai tot ascuns. Insa astazi din cauza unor probleme ai intarzit un minut si nu ai mai avut timp sa te asezi la locul tau. In incercarea ta de a ajunge la locul potrivit ai trecut exact pe langa ea. Nu te-ai putu abtine si ai intors capul. Cand l-ai intors ai avut cea mai mare supriza din viata ea. Si ea intorsese capul dupa tine. Privirile voastre sau intalnit si Ea ti-a zambit cum numai ea stie sa o faca. Apoi te-ai intors sa iti continui drumu. Ai facut cativa pasi si ai intors capul iar. La fel a facut si ea si ia privirile voastre sau intalnit.

 

[subscribe2][contentblock id=26 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Fata Din Vis

One Comment

  1. Bogdan

    30 May 2013 at 14:38

    Foarte frumos pentru un scenariu de film 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …