Gay sex – Cum fac sex

Gay sex – Cum fac sex

O intrebare adresa unui esantion de 2000 pe persoane daca stiu ce aume fac doua persoane Gay in pat, nimeni nu a stiu ce sa raspunda.
In acelasi test s-a aratat ca persoanale Gay fac cu 86% mai mult sex oral decat persoanele hetero.
Pentru o persoana hetero a face sex inseamna a baga putulica in pasarica, iar suptul sau linsul este sex oral. La persoanele Gay sexul oral este de cele mai multe ori SEX pentru ei.
In general Persoanele Gay fac sex oral. Adica sug pula sau link pizda. In unele cazuri se executa si putin lins acolo unde nu te bate soarele, adica la goaza.

Cred ca multi v-ati intrebat cum fac sex persoanele Gay si va imaginati.

Deci cum fac acestia sex.

Gandeste-te ca la ce faci tu in pat cu partenerul tau hetero. Exact asta fac si ei. Multa lume se gandeste ca persoanele gay fac numai sex anal, dar nu e asa. Cele mai des acestia se masturbeaza unu in fata celuilalt, sau unul pe celalat, sug pula sau link pizda si rare ori penetrare anala. In special

la barbati. Femeile Gay au parte de mai multa penetrare decat barbatii Gay.
Am cativa prietenii care injura persoanele Gay si chiar spun ca acestia sufera de o bola si ar trebui tratati. Insa nu este asa.
Le spun mereu, ce ar face daca ei ar fi Gay si eu m-as purta cu ei asa cum se poarta ei cu persoanele Gay. Desigur raspunsul este ca ei nu ar fi Gay, nu ar face asa niciodata.
Uneori a fi gay este o alegere, alteori e soarta. asa te-ai nascut. Un barbat intr-un corp de femeie si femeie intr-un corp de barbat.
Cel mai important este creierul care ne ghideaza in tot ce facem. degeaba esti fizic barbat daca creierul tau vede si simte ca o femeie si invers.
Un psiholog spunea ceva de genul: Sexul este sex si nu poate fi catalogat ca sex hetero, gay sex, zoo sex, etc. In final totul se rezuma la acelasi lucru, la aceleasi nevoi, la dorintrele care ne ghideaza, controleaza.
Indiferent ce tip de sex faci, nu trebuie sa te simti rusinat, sau ceva de genul acesta.

Toata lumea face sex nu? Chiar si tu nu? Atunci cand cineva te intreaba ce fel/tip de sex faci in casa cu partenerul tau de ce nu poti spune?
Majoritatea la aceasta intrebare raspund ceva de genul: Ne-am sarutat, mangaiat si in final penetrare. Doar o persoana din 100 spune ceva mai mult. Adica daca a facut sex oral, anal, daca i-a bagat un deget in cur sau a lins parte “apusa”.
Pentru final am doua intrebari care nu prea au legatura cu subiectul articolului pentru ca se adrseaza tuturor partilor.
1. Cand ai avut parte de cel mai bun sex?
2. In viziunea ta ce inseamna o partida de sex buna?

Saptamana viitoare revenim, poate chiar cu un interviu daca cineva este dispus sa vorbeasca deschis pe skype despre viata sa sexuala.

One Reply to “Gay sex – Cum fac sex”

  1. Uite ce scriu cei de la Sexgen la un articol pe aceasta tema.

    Homosexualii, lesbienele, bisexualii si persoanele normale isi pot oferi si exprima placerea in foarte multe moduri

    .

    Cred ca spune multe despre cum gandeste autorul acelui articol.
    si persoanele normale

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.