Home Critica geocer o acuza pe oana de satanism – rusine

geocer o acuza pe oana de satanism – rusine

2 min read
9
0
300
geocer o acuza pe oana de satanism – rusine

geocer in articolul Indicii sataniste ca scriitoarea Oana Stoica Mujea ar fi satanista. nu vine cu nici o dovada. se bazeaza doar pe spusele unui ziarist Misu Alexandrescu si pe ce a scris ea intr-un roman politist “Indicii anatomice“. In rest nimic.

chiar adevarat sa fie nu ne intereseaza ce face omul in viata sa privata. eu citesc blogul lu` oana regulat, imi place cum scrie. o poti scrie ca un zvon si sa precizezi ca nimic nu e dovedit si se poate sa ramana mereu un zvon.

Cred ca in primul rand ar trebui sa se uite in ograda lui inainte sa faca acuze la adresa unei scriitoare fara sa aiba dovezi.

Cel mai multi scriitori pe care ii cunosc eu (ma refer la genul masculin) sunt in mare parte niste curvari si betivi. unii dintre ei chiar pedofili. adica daca o fetita de 10 ani s-ar duce sa le-o suga nu ar spune nu.

nu zic ca asa este geocer si nici nu-l voi cataloga in vreun fel. pentru ca nu-l cunosc.

dar enu e frumos dl. geocer ceea ce faceti.  ar trebui sa va cereti scuze oficial pana veniti cu dovezi care sa sustina cele spuse de dvs.


Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Critica

9 Comments

 1. Oana

  21 December 2009 at 15:53

  O, Analfabetu’, merci de sustinere, dar e o gluma, daca nu era crede-ma ca injuram de imi sareau capacele, de fugeau toti de pe blogul meu si nu mai intrau in veci 😀 De fapt, e o altfel de reclama la Indicii anatomice.

  Reply

 2. Oana

  21 December 2009 at 15:54

  Pentru asta te bag in blogroll, scuze, sper ca nu te-ai suparat prea tare ca nu ti-am spus.

  Reply

  • analfabetul

   21 December 2009 at 16:03

   ok. am sa fac un update sa scriu acest lucru. de ieri am facut o categorie “Critica” unde scriu despre cei care au un blog si si-au luat lumea in cap.
   acum sper sa nu se supere si altii.
   sa fii iubita.

   Reply

  • analfabetul

   21 December 2009 at 16:13

   multam. nu face nimic. bafta in continuare si sper sa se termine cu astfel de acuze.

   Reply

 3. Oana

  21 December 2009 at 16:04

  Analfabetul, poti lasa asa, ca se inghesuie lumea la scandal 😀 Si tu sa fii iubit!

  Reply

 4. Geocer

  21 December 2009 at 19:12

  Amice, in primul rand sa stii ca eu nu sunt scriitor. Ca formare si ca profesie sunt inginer. Ca pasiune, sunt blogger. N-am scris nici macar o nuvela, d-apoi vreun roman.
  Si mai afla ca apreciez pe Oana atat in calitate de scriitoare cat si ca om. Iar daca am scris acel articol, am facut-o doar dupa ce m-am asigurat ca Oana nu se va supara pe mine pentru acest lucru. Si daca tot n-ai inteles ca a fost o gluma, o farsa, o modalitate de a-i promova romanul “Indicii anatomice”, poftim, iti dau eu totul mura-n gura. Cei care ne cunosc, pe mine si pe Oana, s-au prins din prima de figura !

  Reply

 5. Canguru'

  21 December 2009 at 21:50

  Eu îi ştiu bine pe amândoi, nu se suportă! Acum Geocer o dă pe bâză, pentru că a fost ameninţat de soţul Oanei. Chestia e nasoală de când cu articolul, omu’ şi-a găsit maşina zgâriată şi un cap de mort scos la imprimantă, pe geam, de-aia a şi lăsat-o mai moale. Dar mi-a spus mie că o să încerce să facă rost şi de dovezi.

  Reply

  • analfabetul

   21 December 2009 at 23:08

   sa vedem ce dovezi o sa aduca. eu unul ma indoiesc ca o sa aduca ceva.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …