Home Aberatii Google si WordPress isi bat pula de noi

Google si WordPress isi bat pula de noi

2 min read
0
0
246
Google si Wordpress isi bat pula de noi 1

E futere cu google si wordpress astia care pur si simplu isi bat pula de noi cu actiunile lor.

Google cu noile reguli pentru reclame care mai noi vede si editorul de la wordpress ca fiind suspect ca afiseaza reclame care te-ar putea duce in eroare. Pai sa te fut in gura google, unde pula mea vezi asa ceva?

Chrome is blocking ads on this site because this site tends to show ads that interrupt, distract, mislead, or prevent user control. You should fix the issues as soon as possible and submit your site for another review. Learn more at https://www.chromestatus.com/feature/5738264052891648

WordPress cu a lor nou editor care e belirea pulii si plin de erori, iar daca incerci sa pui vechiul editor va da si aceasta crash pentru a te obliga sa`l folosesti pe cel nou.

Nu spun ca asta nou e naspa, e chiar dragut, doar ca e plin de erori si daca dai copy/paste de mult ori pur si simplu moare.

Pentru seo acesta e mai bun pentru ca te ajuta sa scrii cu paragrafe, unde celalalt daca nu dai enter de doua ori nu se pune ca paragraf. Asta seara am for mai iluminat si am scris cateva articole, iar editorul a murit de cateva ori.

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …