Fanteziile lu1 Grigore

grigore si ajunul de craciun

e ajunul de craciun, e seara si grigore e acasa singur si  se cam plictiseste. se uita la telefon sa vada cate mesaje de la multi ani  a primit. nici unul. greseaza zice el. nu se poate. cred ca e telefonul asta de vina. il verifica dar totul pare in regula. asa ca se hotaraste sal arunce prin camera. la ce e bun un telefon daca nu te suna nimeni in ajunul craciunului.

Grigore de craciun
Grigore de craciun

dupa ce se linisteste merge si cauta telefonul prin camera. s-a hotarat sa iasa putin sa se plimbe. e ora 23.20.  merge si merge, nimic nu e deschis.  in timp ce se plimba vede pe la toate usele caselor cate o coroana din brad, prin geam vede cum oamenii stau la cu toti in casa si se bucura langa brad sau la masa.  il apuca putin tristetea. isi aprinde o tigara si merge mai departe. deodata simte lacrimi in ochi. grigore ca sa nu recunoasca motivul lacrimilor isi spune singur cu voce tare (si asa nu il auzea nimeni. era singur pe strada) ca e cam prost. nu stie nici o tigara sa o aprinda. i-a intrat fum in ochi.dupa vreo 2 ore de plimbat singur pe strada si aproapeun pachet de tigari fumat se duce acasa.

da drumul la muzica, deschide televizorul si mai fumeaza o tigara.

grigore – la anul poate o sa fie mai bine… e mai bine singur, abia nu te mai fute nimeni la cap. e mai liniste asa.

craciun fericit grigore…

4 Comments

  1. Nu vreau sa par ca fiind vreun invatator :) … dar , sa sti ca nimeni, nici de sarbatori si niciodata nu e singur … iar tu ” analfabetule ” cum esti un intelept , sti la ce ma refer … pot fi in preajma ta 101 persoane si poti ca in sufletul tau sa te simti tot singur, parasit , abandonat …
    singuratatea depinde strict de persoana care o simte … trebuie doar sa aibe putere si curaj sa o alunge din preajma lui :)
    se pare ca Grigore :) prefera sa se minta chiar si pe el :) prefera sa ameteasca singuratatea cu fumul tigarii, decat sa aibe putere si curaj so alunge … ei, dar cel putin spera la mai bine :) …
    O seara frumoasa !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: