Home Fanteziile lu1 Grigore HandJob la 3 dimineata Grigore nu are somn…

HandJob la 3 dimineata Grigore nu are somn…

3 min read
0
0
109

HandJob la 3 dimineata.

Grigore nu are somn. Se chinuie de ceva timp sa adoarma, dar nu reuseste. Intre timp i s-a sculat si dracu de pula si chiar daca a luato la laba putin tot nu reuseste sa adoarma.
Vede ca nu poate, i-a mana lui Maria si o pune pe pula. Aceasta adormita, imediat ce a simtit pula incepe sa faca un HandJob mai ceva ca atunci cand e treaza. Dupa o reme de lucru, grigore tot nu reuseste sa se termine.
Asa ca se ridica si trece deasupa lui maria. Ii trece pula pe la nas sa vada daca zice ceva. Apoi pe la buze si usor usor o bate cu pula peste fata. Nici o reactie din partea lui maria.

Acum se gandea cum sa ii bage pula in gura. Nici nu si-a terminat gandul ca maria pune mana pe pula si o gata in gura si incepe sa suga cu spor.

Intr-un final grigore reuseste si isi da drumul si se gandeste sa se bage la somn, poate de data asta va reusi sa adoarma.

Dupa cateva minute Maria il ia in brate si apoi ii pune mana pe pula. Il treaba daca doarme si el spune ca Da, La care ea raspunde:
Ok, atunci pot trece la treaba.
Il intoarce cu fata in sus si se sue peste el. Se joaca cu pula si reuseste sa o scoale iara.
Mai departe nu mai stim ce sa intamplat pentru ca grigore a adormit si nu a putut sa ne povesteasca ce s-a intamplat, dar ne putem imagina fiecare ce a fost.

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Fanteziile lu1 Grigore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …