Home Lumea de azi hotul striga hotul….

hotul striga hotul….

2 min read
0
0
252
hotul striga hotul….

rasfoind blogurile am ajuns in cele din urma la acest arrticol  “Tocmai aţi pierdut 380 milioane RON“. este un material video in care e un reprezentat PSD si se pare o gasca de studente. Nu va povestesc acum ce se discuta , va las sa-l vizionati.

Tocmai aţi pierdut 380 milioane RON

ce ma intriga e ca il prezinta ca mare dovada ca PSD a cumparat voturile cetatenilor. ei bine oameni buni va anunt ca toti fac acest lucru. ceea ce vedeti in clipul video este o metoda folosita de toti. Fiecare partid isi trimite observatori in sectii si pe teren. acei oameni oricat de mult ar iubi partidul nu se duc pe degeaba. trebuiesc paltiti. plata se face intre 50-100 ron/ziua de votare. Ca observator ai drepatul sa stai la sectia care ti sa dat sau poti aduce oamenii la vot fara sa le spui cu cine sa voteze, chestii de astea.

La vedere nu e nimic anormal, dar toate partidele isi folosesc obserbatorii in alte scopuri. Bani primesc si cei care impart afise, fac sondaje, etc.

PDL intr-un oras din moldova care nu are mai mult de 30.000 de oameni a avut in ziua votarii 1 miliard de lei vechi pentru cupararea voturilor.

Asa ca nu vad rostul acelui clip. chiar sia cum cand au castigat si stim cu toti cum au castigat arunca cu noroi in stanga si in dreapta.  hai sa le luam capul celor care au avut curajul sa fiet impotriva lu basescu. cred ca ar dormi mai linsitit.

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …