I Kill you Mother Fucker

de ce trebuie sa ma superi? stii bine ca atunci cand ma enervez sut sanse mari sa te omor. de ce continui zi de zi sa faci acest lucru. iti garantez ca in scurt timp nu o sa mai pot abtine…. stii bine ce se intampla cand dau frau liber animalului din mine. te-am avertizat.

un bar din romania anul 2005.

ca orice om Mihai statea la masa lui unde isi servea berea rece. era o vara foarte calduroasa.  acum e ora  22.30. in bar intra 4 tipi care se indreapta direct la msa lui si ii spune sa o tireze ca e masa lor. Mihai le spune ca asa ceva nu e posibil si ar fi bine sa mearga la alta masa… pe aia nu o vor lua sub nici o forma.  cam suparati oamenii pleaca la alta masa.  dupa o jumate de ora mihai termina si pleaca. in drum spre casa (care nu era departe de bar) o masina opreste in dreptul lui din care coboara tipii de la bar. il iau pe sus si ii da o bataie sora cu moartea.  sta 2 luni in spital. mai trec cateva luni pana isi revine complet.  acum incepe sa-i caute pe cei care l-au batut. merge zi de zi in acel bar poate, poate ii vede. intr-o zi are noroc si ii vede in bar. nu le spune nimic. ei insa da… cand il vad ii spune : “Mai traiesti? credeam ca ai muriti. Data viitoare I Kill you Mother Fucker “.

mihai nu le zice nimic. isi bea berea in liniste.  cei 4 tipi nu stiau ca sunt analiati, urmariti si ca intr-o buna zi chiar daca sunt mare smecheri vor muri si ei…

e ora 24.00 intr-o zi de marti. afara ploua putin… unul din cei 4 tipi coboara din masina si intra in scara blocului.  nu intra bine ca cineva il bate pe umar , se intoarce . in acel moment simnte o durere mare partea stanga a gatului… era un cutit infitp in gatului lui….  cu tot ca ave aun cutit in gat a reusit sa-i spuna celui care a bagat cutitul in el I Kill you Mother Fucker.  asa s-a intamplat cu inca 2 din clanul celor 4. a  trecut ceva timp de la prima crima. la fel noapte , de data asta nu ploua. e chiar frumos afara.  tipul intra in bloc unde este imediat agatat pe la spate de gat. simnte un cutit la gat.  acum mihai ii spune: idiferent cat de smecher sau puternic esti niciodata nu esti in deplina siguranta. oricand poti sa mori , oricand cineva te poate omora. in aceasta seara te iert dar am sa vin maine seara sau poimane seara. asa ca sa stii cum este.

pe ultimul nu la omorat nici in ziua de azi, dar e vai de mama lui. nu mai are tupeu nici sa omoare o musca… e singur cuc si toti isi bat p*** de el.

Incoming search terms:

4 Replies to “I Kill you Mother Fucker”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.