Home Lumea de azi Imi este rusine sa recunosc ca citesc Analfabetul.com

Imi este rusine sa recunosc ca citesc Analfabetul.com

3 min read
0
0
29,802
Imi este rusine sa recunosc ca citesc Analfabetul.com 1

Nu este prima oara cand primesc un astfel de mesaj de la cei care citesc. Dupa cum ati vazut am inceput sa scriu iar pe blog articole diverse, nu chiar ca la inceput, dar vad ca prind si acestea.

Acum cateva zile am primit un mesaj ca comentariu unde un cititor ma ruga sa nu-l aprob si imi spunea ca ii place ce scriu si ca ii este rusine sa recunoasca cu voce tare ca citeste analfabetul.com.

Aceasta e si ideea la acest blog, o placere nevinovata, chiar daca il iubesti vei spune la toti ca-l urasti sau chiar nu vei recunoaste ca-l citesti zilnic.

Intr-o lume de azi unde iti este greu sa fi tu insuti, sa iti expimi opinia liber fara sa ii criticat imediat e normal sa iubesti un astfel de blog, unde nimic nu este asa cum ar trebui sa fie.

Pe langa faptul ca eu insumi sunt un mare analfabet daca ne referim la limba romana, cum scriu si ma exprim, mai gasesti si subiecte care le gandesti doar in mintea ta.

Nu pot spune decat ca ma bucura cand aud astfel de comentarii si ma face sa scriu tot mai mult. Sunt locul tau de refugiu unde te poti dezlantui, injura pe oricine, chiar si pe mine, sa te destrabalezi un pic dupa o zi de munca si probleme.

Chiar ieri ma uitam la Matrix Reloaded la scena din acea pestera unde se distrau si dansau. Chiar si in momentul anihilarii totale lumea are nevoie de un astfel de loc si mereu va avea nevoie de asa ceva, de acel loc unde se poate destrabala, sa uite de reguli si probleme pentru cateva momente.

Eu anal fa bet ul va doresc o zi cat mai buna si plina de satisfactii. Nu uitati ca din cand in cand sa va destrebalati, pentru ca meritati, indferent cine ati fi.

JustBeFree

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Lumea de azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …