Home Aberatii Incest – Boala, fantezie, necesitate, dorinta. Toata lumea cauta si doreste asa ceva. +18

Incest – Boala, fantezie, necesitate, dorinta. Toata lumea cauta si doreste asa ceva. +18

6 min read
0
0
1,265
Incest - Boala, fantezie, necesitate, dorinta. Toata lumea cauta si doreste asa ceva. +18 25

Atentie!!! Acest articol este Recomandat persoanele peste 18 ani. Continut Explicit.

Incest

Inainte sa scriu articoul cum e sa futi propia mama  foarte multe persoane ajungeau la mine pe blog cand cautau pe google Incest.  Acum vin si mai multi si articolul de mai este pe locul 4 in topul celor mai citite articole pe blog cu 38.887  accesari.

Astazi m-am hotarat sa caut info despre Incest pe net. Ce am gasit la o simpla cautare m-a “cutremurat” daca pot spune asa. Te gandesti ca cei care practica Incestul, o fac discret fara sa stie nimeni. Dar ce am vazut eu azi nu arata acest lucru. Foarte multe persoane si chiar familii intregi se afiseaza pe net in astfel de posture si toti se declara super incantati.

Stiu ca pentru unele persoane poate fi incitant cand pe altii ca fac sex in familie, dar totusi oameni buni. cum sa o futi pe mata sau sa i-o sugi lu taicatu? eu personal nu as putea fi de acord niciodata cu asa ceva. Sunt in lumea asta o gramada de femei si barbati cu care poti face sex. de ce dracu sa alegi sa o futi pe mata, pe sora-ta, pe taicatu sau dracu stie .

Am gasit cateva forumuri special pentru aceasta categorie de oamenii. M-am inregistrat si eu. Dupa 2 ore am primi un mesaj ca trebuie sa confirm contul. Aici e tare. Contul se confirma in felul urmator. Trebuia sa trimi niste poze. una cu mine singur, apoi alta cu mine si “fata mea”  facand sex si dovada ca suntem rude de gradul 1.

Desigur ca nu am putut confima contul si mi-a fost banat ip=ul. In cele 2 ore am navigat putin acel forum. Fiecare se lauda cate de buna e masa, tacsu sau fiusu si tot asa. Unii chiar spuneai ca nu ne pot intelege pe noi cei Hetero. Cica, cum sa nu faci sex cu cei din familie? Noi nu ii intelegm pe ei si ei pe noi.

Mai erau si alte povestiri cum au inceput fiecare si alte povesti din astea.

As vrea sa stiu ce anume iti trebuie ca sa poti face asa ceva? Cred ca sunt destul de deschis la mine (parerea mea), dar incestul nu-l pot accepta, nul pot intelege. Cred ca trebuie sa suferi de ceva ca sa poti face asa ceva.

Daca cineva dintre cei care ma citesc practica Incetul il/o rog sa ma contacteze sa vorbim promit ca voi fi discret si nu iti voi dezvalui identitatea. Vreau doar sa intelege cum poate o persoana “normala” sa faca asa ceva.  Stiu ca in aceasta lume , e loc pentru toti, dar totusi…

Unele guri spun ca noi toti ne tragem dintr-un Incest Biblic. Inainte , pe timpul lu Adam si Eva nu erau prea multi oamenii pe pamant ca sa se poata imulti. Asa ca Adam si Eva faceau sex cu copiii lor si copiii intre ei. Dupa ce au ajuns la un numar considerabil, se spune ca Dumnezeu a intervenit si a interzis sexul intre persoanele de gradul 1.

Vedeta Angelina Jolie s-a sarutat pasional cu fratele ei + unele guri spun ca au intretinut multi ani relatii sexuale.

Mai jos va atasez cateva poze care va anunt ca nu sunt recomandate persoanelor Minore.

[contentblock id=23 img=gcb.png][contentblock id=21 img=code.png][subscribe2]

Cautari pe analfabetul.com:

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In Aberatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Ce vreti bulangiilor?

Ce bulangii sunt unii frate. Nu mai incape de mine nici aici cu acest amarat de blog unde …