La multi ani MIKA

Pentru ca nu am reusit sa fiu langa ea ca sa-i spun in persoana La multi ani, m-am gandit sa ii dedic lu Mika un articol.

La multi ani MIka
La multi ani MIka

Mika pot spune ca este cea mai buna prietena a mea din mediul online. este acel gen de prietena care te poti baza atunci cand ai nevoie. o poti suna in miez de noapte sa stai de vorba cu ea si nu se supara. iti asculta orice tampenie iti iese din guara si nu te judeca. nu o deranjeaza sa dea un telefon, mail, sms, pentru a vedea cum te mai simti, cum o duci, sau pur si simplu sa te intrebe ce mai faci.

ganditi-va ca imi suporta aberatiile zilnic de aproape 2 ani si inca nu a zis Gata.  e genul de persoana cu care poti purta orice gen de discutii. de la aberatii pana la fizica cuantica.

dupa cum stiti multi azi 24.10.11 este ziua ei. asa ca ii spun inca odata La multi ani, fericire, voie buna, implinirea tuturor dorintelor si satisfactii pe toate planurile.

coincidenta sau nu acum cateva momente am intrat pe un mail privat unde aveam 11 notificari. pe data de 24.10.11 isi serbeaza ziua de nastere 11 foste iubite. e cam ciudata ca cele 11 sa aiba aceasi zi de nastere. nu stiu cum am reusit acest lucru.

Va invit pe toti care treceti pe blogul meu sa dati o privire si pe blogul lu Mika ca sa-i spuneti La multi ani. Cei care nu au mai intrat pe blogul ei va asigur ca aveti ce citit. eu sunt un cititor fidel si prin intermediul blogului am legat cu ea o prietenie foarte stransa. acum sa nu va ganditi la postii ca va bat pe toti ok?

 

Inca odata La multi ani si tot ce vrea inimioara ta. Un sarut dulce si multumesc ca imi esti asa buna prietena.

 

4 Replies to “La multi ani MIKA”

  1. M-ai lasat fara cuvinte .Iti multumesc pentru urari si cuvintele asternute in acest post .Multumesc ca-mi esti prieten si doresc tuturor sa aiba o prietenie asa cum o avem noi doi .Te-am pupacit si eu si multumesc si de sms-uri si telefon.Ai fost primul care m-a sunat in miez de noapte .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.