Home ce fac eu Lipsa de respect si sclavie in casa.

Lipsa de respect si sclavie in casa.

6 min read
0
0
530
Lipsa de respect si sclavie in casa. 1

Viata in casa, in familie ar trebuie sa fie una de armonie, unde toate treburile, obligatiile sa se imparta egal intre toti. Din pacate in 95% dintre familii acestea sunt doar vise care nu se vor indeplici niciodata.

[contentblock id=39 img=gcb.png]

Zilele aceasta am fost la un prieten acasa. Nu este prima oara cand merg la ei acasa. Viata din casa lui nu e mai diferita de orice alta familie din romania si din lume chiar. Se iubesc amundoia, au 4 copii frumosi, dar au o problema mare ca orice alt cuplu, mai ales cele din romania.

Problema este ca unul munceste de rupe, aici ma refer la cel din casa si nimeni nu respecta ce face. Inainte sa incep povestea nu vreau sa aud, ca e proasta ca accepta asta, ca de ce nu pleaca si il lasa, etc. Chiar tu care gandesti asta, cu siguranta esti in aceiasi situatie. Nu pleaca pentru ca se iubesc si asa suntem invatati din mama in fica si tana in fiu.

El muncesti toata ziua, nu e genul care sta acasa si se uita la tv. Deci nu il putem condamna ca e un trantor. Cand e acasa atat el cat si cei 4 copii,  toti fac un dezastru in casa. nimeni nu strange nimic, toti fac o mizerie infernala si saraca femei nu sta o secunda. toata ziua strange dupa ei.

Acum face curat in casa, sau spala vasele ca in 5 minute e la loc. Pe langa asta toti cand stau in pat si se uita la tv, ii spune saracei femei. Mami imi dai aia, imi aduci aia, poti face aia, etc, etc.

Saraca femei nu zice nimic si chiar am intrebat’o odata de ce nu ii pune sa faca. Mi’a spus ca asta e datoria ei. Barbatul merge la munca sa faca bani, ea sta acasa si are grija de casa. La barbat nu ii poate sa ii ceara s afaca si in casa treaba dupa 12-14 ore de munca, iar copii sunt doar copii. Asa ca trebuie sa le faca.

Ok, nu trebuie sa faca, dar ar trebui toti sa aiba mai multa grija sa nu faca asa dezastru in casa ca si tu muncesti si ai dreptul la odihna. La care ea spune ca duce o viata buna si este foarte fericita. Parintii ei nu au fost atat de norocosi si au trebuit sa munceasca de doua ori mai mult.

Eu nu vad toate astea bine, desi inteleg bine situatia. Nu condamn pe nici unul din casa. Fiecare casa cu regulile ei, dar totusi nici asa. Cu putin efort ar putea ca totul sa fie mai usor pentru ea. Un simplu pahar cand ai baut suc, iti poti pune peste cand ai terminat sau il special si pui iar. Nu mergi si il arunci in ghiuveta si iti ei altul curat.

Parerea mea este ca de vrei o femei de casa, atunci iti angajezi una. o platesti cu 8-10 euro pe ora, iti face curat, mancare chiar si futai. Cand nu iti mai place, angajezi alta si totul fara batai de cap.

Sotia/nevasta consider ca este cu totul altceva.

Majoritatea romanilor asta vor. O femeie care sa’i spele, sa faca de mancare si apoi la culcare putin futai.

Acest articol nu e critica ci doar o opinie sa zic asa. Nu sunt de acord dar nici nu condamn.

[contentblock id=41 img=gcb.png]

[contentblock id=37 img=gcb.png]

Load More Related Articles
Load More By Analfabetul
Load More In ce fac eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

geocer o acuza pe oana de satanism – rusine

geocer in articolul Indicii sataniste ca scriitoarea Oana Stoica Mujea ar fi satanista. nu…